Saturday , March 2 2024

25 de persoane selectate pentru al doilea interviu și alte 39 înscrise la cursurile gratuite de calificare, în urma Bursei la solicitarea angajatorilor, de vineri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a prezentat rezultatele în urma bursei locurilor de muncă organizată vineri, 9 februarie, în vederea ocupării celor 67 de locuri vacante în cadrul VMP Construcții Edilitare SRL – 51 posturi, și Denis SRL Suceava – 16 locuri de muncă.

Astfel, 95 de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă au fost informate și consiliate pentru ocuparea locurilor vacante ofertate la bursă, 25 de persoane dintre cele intervievate au fost selectate pentru al doilea interviu și 39 de persoane, care nu s-au încadrat în criteriile de selecție ale angajatorilor, au fost înscrise la cursurile gratuite de calificare din Planul de Formare Profesională 2024 (dulgher, fierar betonist, ajutor bucătar etc.).

Medierea ofertelor de muncă va continua prin lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava, afișată la parterul instituției și la punctele de lucru din județ, precum și pe pagina facebook.com/ ajofmsuceava. În momentul de față, la nivelul județului Suceava sunt vacante 172 de locuri, iar 30 dintre acestea sunt pentru agenți de securitate. Mai sunt disponibile 14 posturi de lucrător comercial, 14 de ospătar, 11 locuri de muncă pentru muncitori necalificați în silvicultură, 11 pentru manipulant mărfuri, dar și câte 6 posturi de stivuitorist, ajutor de bucătar și lucrător bucătărie, 5 de montator panouri fotovoltaice, 5 posturi pentru electricieni construcții și câte 4 locuri de muncă pentru zidar rosar-tencuitor, betonist și agent de vânzări. Pe de altă parte, sunt vacante câte un loc de muncă pentru cadru tehnic cu atribuții în domeniul PSI, inspector SSM, contabil, electromecanic, funcționar economic, inginer producție alimentară, agent reclamă publicitară, îngrijitor de copii, îngrijitor animale, lăcătuș mecanic, tehnician ecolog etc. (O. N.)

 

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …