Saturday , July 20 2024

Bunică și nepoată s-au luat la bătaie în casă, la Mălini

O tânără de 28 de ani, din comuna Mălini, a sesizat joi, 23 iunie, prin 112 faptul că a fost lovită de bunica ei, de 69 ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr. 7 Mălini au stabilit faptul că joi, în jurul orei 11.30, femeia de 28 de ani a mers la locuința părinților săi din Mălini, pentru a-și lua niște lucruri personale. Ea are domiciliul la casa părinților ei, însă nu locuiește acolo, fiind plecată de mai mulți ani în străinătate.

În jurul orei 12.00, pe fondul unor divergențe și a unor discuții în contradictoriu cu bunica sa, cele două s-au agresat fizic reciproc, conform primelor concluzii ale polițiștilor, lovindu-se una pe cealaltă cu palmele în zona feței, fără să-și provoace însă leziuni.

Au fost completate formularele de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu există risc iminent și nu se impune emiterea unor ordine de protecție în cauză.

În acest caz a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”. (O.S.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …