Sunday , November 27 2022

Bunica din Dolhasca jefuita de nepot

N t=n\rul de 14 ani, prins `n Sire]el – Ia[i, a recunoscut c\ a furat bijuteriile bunicii

Luni dup\ amiaz\, pe la  ora 13.00, Elena D., de 63 ani, din ora[ul Dolhasca, a anun]at poli]i[tii despre faptul c\ în ziua precedent\, persoane necunoscute i-au furat din locuin]\ mai multe bijuterii din aur – respectiv dou\ br\]\ri, un l\n]i[or [i un inel, valoarea aproximativ\ a bijuteriilor sustrase fiind de 2000 lei.
În urma activit\]ilor operative întreprinse de poli]i[ti, autorul faptei a fost identificat în persoana lui C.M., de 14 ani, nepot al p\r]ii v\t\mate. Acesta, în diminea]a zilei de luni, a plecat din locuin]a bunicilor, afirmând c\ merge la [coal\ dar s-a dus de fapt la alte rude, pe raza comunei Sire]el, jude]ul Ia[i, unde a fost g\sit de lucr\tori de poli]ie din cadrul acestei subunit\]i.
~n timpul audierii, C.M. a recunoscut c\, în cursul zilei de 13.03.2011,  a sustras bijuteriile din aur din casa bunicii sale. Cercet\rile sunt continuate de lucr\torii Poli]iei Dolhasca, urmând ca în cauz\ s\ fie formulat\ propunere procedural\ prin Parchetul de pe lâng\ Judec\toria F\lticeni. (O.S.)

Vezi si

Se redeschide Patinoarul Areni. Luni, de Ziua Bucovinei, intrarea va fi liberă

Patinoarul Areni din municipiul Suceava se redeschide începând de luni, 28 noiembrie 2022. Conform viceprimarului …