Tuesday , May 11 2021

Bunic de 74 de ani, prins în flagrant când dădea mită unui polițist ca să își scape nepotul de un dosar penal

Bărbatul de 74 de ani din Frătăuții Noi s-a întâlnit pe stradă cu polițistul care-l prinsese pe nepotul său cu o zi înainte săvârșind o infracțiune rutieră, promițându-i bani pentru a-l face scăpat pe junior. După câteva ceasuri, bătrânul s-a dus la postul de poliție, unde a fost prins în flagrant când îi dădea 300 de euro polițistului. Bunicul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile 

Un bărbat din Frătăuții Noi, județul Suceava, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce îi dădea unui polițist 300 de euro mită, ca să îi scape nepotul de un dosar penal deschis pentru infracțiuni rutiere.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, bărbatul a întâlnit și abordat în trafic, miercuri, un polițist, căruia i-a promis suma de 300 de euro pentru ca nepotul său să nu fie tras la răspundere pentru o infracțiune rutieră.

Nepotul bărbatului a comis, marți, o infracțiune la regimul rutier, motiv pentru care polițiștii au deschis un dosar penal.

După câteva ore, bătrânul s-a dus la postul de poliție și i-a dat polițistului suma de bani promisă, moment în care a fost prins în flagrant de lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul are 74 de ani.

 

Bărbatul, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vezi si

UPDATE: Incendiu violent la un adăpost de animale din Bosanci. 26 de vitei si 6 vaci au pierit in flacari (VIDEO)

UPDATE:  Conform ultimelor informatii transmise de ISU, in incendiul de la Bosanci au pierit  32 …