Sunday , February 5 2023

Bucureștean prins la Pojorâta conducând băut și cu permisul suspendat

Polițiștii Secției 11 de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizații miercuri, 27 martie, de participanții la trafic cu privire la faptul că un conducător auto al unei autoutilitare marca Toyota circulă în mod haotic pe DN 17.

Autoutilitara care circula din direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei, pe DN 17, a fost identificată de polițiști în dreptul stației CFR Pojorâta, fiind condusă de Alexandru F., de 40 de ani, din București. Din verificările efectuate a rezultat că șoferul are dreptul de conducere suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”. Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și lipsă documente. (O.S.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …