Saturday , October 1 2022

Bucovina își prezintă oferta turistică la cel mai mare târg de profil din capitala Republicii Moldova

Joi, 7 februarie, a început la Chișinău târgul de turism „Tourism.Leisure.Hotels” la care o ­de­legație a județului Suceava participă a doua oară consecutiv. Deschiderea a avut loc la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo unde a fost inaugurată ediția a XXIV-a a expoziției internaționale specializată în turism, agrement și hoteluri. TOURISM.LEISURE.HOTELS este o platformă propice pentru comunicarea de afaceri și unde jucătorii de pe piața turistică expun tot ce au mai nou și mai interesant pentru sezonul estival: oferte de programe, prețuri și destinații noi.

De altfel, Consiliul Județean Suceava a aprobat o hotărâre în cursul lunii ianuarie, conform căreia de la bugetul administrației județene se alocă suma de 10.500 lei pentru participarea la acest târg.

Acest târg de turism este cel mai important eveniment de profil din Republica Moldova, care se adresează atât specialiștilor, cât și publicului larg. Scopul expoziției este de a oferi specialiștilor de pe piața turistică informații complete despre tendințele branșei. În plus, TOURISM.LEISURE.HOTELS este conceput pentru a ajuta companiile să lanseze pe piață oferte noi și tehnologii inovatoare.

Este de menționat că Bucovina este promovată în cadrul standului României. Cum era de așteptat, oferta turistică se axează în principal pe formele de turism activ, rural și cultural.

Invitat special în cadrul biroului Bucovinei este Asociația pentru Turism Bucovina – prin intermediul directorului executiv, Lăcrămioara Beilic, prezentă pentru prima dată la acest eveniment care oferă posibilități de comunicare directă cu publicul-țintă (specialiști în domeniu – reprezentanți ai agențiilor de turism, operatorilor de turism, atât locali cât și străini, precum și potențiali clienți) și de vânzări directe de la stand. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …