Saturday , December 10 2022

Botoşănean bătut cu o rachetă de tenis, la Fântânele

botosanean batut 2

Un bărbat din Botoşani care a întrerupt o partidă de tenis a fost lovit de unul dintre „combatanţi” cu paleta peste cap u victima nu a depus plângere penală, hotărând să-l reclame pe sucevean în funcţie de zilele de îngrijiri medicale ce îi vor fi necesare

Agenţii Postului de Poliţie Fântânele au fost sesizaţi de Adrian L., de 37 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, despre faptul că în timp ce se deplasa în calitate de şofer pe un drum din comuna Fântânele, a fost nevoit să oprească autoturismul Opel, iar în urma unor discuţii în contradictoriu cu un pieton, acesta l-a lovit cu o paletă de tenis în cap. În urma primelor verificări s-a stabilit că Adrian L. a oprit maşina şi a avut un schimb de replici cu un tânăr, în urma cărora acesta a ripostat verbal şi l-a lovit cu o paletă de tenis, în mod repetat în zona capului. La indicaţiile persoanei vătămate a fost identificat şi legitimat Nicolae Călea, de 28 de ani, din comuna Fântânele, ca fiind persoana care l-a lovit cu paleta de tenis. I s-a adus la cunoştinţă lui Adrian L., în prezenţa martorilor, faptul că are dreptul de a depune plângere penală împotriva lui Nicolae Călea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”lovire sau alte violenţe”. Acesta a declarat verbal faptul că nu depune plângere penală, îşi rezervă acest drept în termenul legal de 60 de zile, urmând ca după examinările medicale şi medico-legale să se decidă în acest sens. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, personalul medical stabilind diagnosticul, din primele investigaţii medicale, TCC, victima fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea continuării investigaţiilor de specialitate. Cercetările vor fi continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Fântânele. (C.Z.)

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …

No comments

  1. Saraca victima , cand a sarit cu toporul sa dea i cap la o biata femeie nu l-a pedepsit nimeni . Multumesc domnule de la Fantanele ca macar dumneavoastra ati curajul si puterea sa va aparati ca oricum justotia nu face absolut nimic in privinta lui !