Tuesday , October 4 2022

Botoșănean băgat în arest după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat și a refuzat să sufle în etilotest

Luni seara, la ora 21.25, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja, un autoturism  marca Peugeot ce se deplasa pe direcția Ițcani spre Botoșani.

politia, masina noua Obiectiv

Şoferul, D. Irinel, de 41 de ani, din Botoșani, a prezentat cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului, iar la verificări s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Întrucât emana halenă alcoolică și avea un comportament specific unei persoane aflate sub influiența băuturilor alcoolice, șoferul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier, în vederea testării cu aparatul etilotest și stabilirii alcoolemiei.

Fiind întrebat dacă este de acord să fie testat, D. Irinel, a relatat verbal, că refuză. A  fost condus la U.P.U Suceava, unde la ora 22:21, în prezența doctorului ,a refuzat recoltarea probelor bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În urma celor constatate, a fost dispusă reținerea botoșănenului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, El este acuzat de săvărșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …