Friday , October 7 2022

Bodyguard-ul agresor de la Royal ramane inca 30 de zile in arest

Lui Paul Ilie Buruian\, agresorul de la Royal, i-a fost prelungit\ perioada de arest cu `nc\ 30 de zile u `n luna august, b\rbatul l-a b\tut pe un t=n\r de 28 de ani at=t de tare, `nc=t acesta, a avut nevoie de interven]ia medicilor ca s\ nu-[i piard\ via]a

 
Joi, 13 septembrie, la Curtea de Apel Suceava s-a prezentat Paul Ilie Buruian\, bodyguard-ul care a b\gat `n spital un t=n\r, fiind anchetat sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de tentativ\ la omor calificat. Judec\torii suceveni au admis propunerea de prelungire a m\surii de arest preventiv formulat\ de Parchetul de pe l=ng\ Tribunalul Suceava, Buruian\ urm=nd s\-[i petreac\ dup\ gratii alte 30 de zile.
Bodyguard-ul a ajuns `n arest dup\ ce l-a b\tut pe un t=n\r de 28 de ani `ntr-o sal\ de jocuri. Victima, Marian Mo[neagu, din municipiul Suceava, afl=ndu-se sub influen]a b\uturilor alcoolice, a mers s\-[i `ncerce norocul la p\c\nele. El a mers la o sal\ de jocuri din George Enescu, unde a `nceput s\ se certe cu gestionara, care a ap\sat butonul de panic\. ~n local au venit imediat doi agen]i de paz\, printre care [i Paul Ilie Buruian\. Acesta i-a cerut b\rbatului s\ p\r\seasc\ incinta, `ns\ cum t=n\rul nu s-a conformat, a fost luat la pumni de bodyguard. Dup\ ce a fost b\tut bine [i lovit `n cap cu un scaun, victima a fost scoas\ afar\ [i l\sat\ pe trotuar. O ambulan]\ s-a prezentat la fa]a locului, transport=ndu-l pe b\rbatul lovit la Spitalul Jude]ean “Sf=ntul Ioan cel Nou” Suceava. Acesta prezenta mai multe r\ni [i a fost supus de urgen]\ unei interven]ii chirurgicale pentru a-i fi salvat\ via]a. Medicii au reu[it s\-l stabilizeze, constat=nd c\ `n urma loviturilor via]a i-a fost pus\ `n pericol. (C.Z.)

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …