Tuesday , September 27 2022

Boc, Udrea, Boagiu şi Flutur au mâncat supă de găină, sarmale şi drob gătite de o femeie din Dărmăneşti

Premierul Emil Boc a vizitat, duminică, locuinţa afectată de inundaţii a unei femei din localitatea suceveană Dărmăneşti, unde a mâncat supă de găină, sarmale şi drob gătite pe soba construită din banii pe care acesta i-a donat din salariul său, în luna iulie.
Premierul Emil Boc, Elena Udrea, Anca Boagiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, au vizitat locuinţa Elenei Cozariuc. Casa acesteia a fost distrusă de inundaţiile din luna iunie, fiind prima locuinţă din Dărmăneşti la care lucrările de reconstrucţie s-au încheiat. Femeia a fost vizitată de premier şi în 6 iulie, când acesta i-a promis că va veni la sfinţirea casei sale, construită pe un alt amplasament.
Duminică, locuinţa Elenei Cozariuc a fost sfinţită de trei preoţi, iar femeia a primit de la Boc, Udrea şi Boagiu câte o icoană.
La rândul său, femeia i-a invitat pe membrii delegaţiei guvernamentale la masă, servindu-i cu supă de găină, sarmale şi drob.
Totodată, femeia i-a arătat premierului soba pe care şi-a construit-o din banii pe care acesta i-a donat din salariul său, în luna iulie, după care a prăjit pe plită cartofi, Boc spunând că nu a mai mâncat din copilărie astfel de cartofi.
“Am vrut să aducem o bucurie oamenilor şi să realizăm ceea ce am promis. Acolo unde este iniţiativă s-a reuşit într-un timp foarte scurt, în două luni şi trei săptămâni. Ne bucurăm că şi noi de la Guvern am putut contribui cu materialele necesare ca oamenii să aibă o casă nouă şi să-şi poată continua viaţa”, a spus Boc după ce a vizitat locuinţa Elenei Cozariuc. (Mediafax)

Vezi si

Laboratoare de informatică și cursuri de digitalizare pentru 600 de copii de la 3 școli din mediul rural, cu sprijinul Fundației Te Aud România și al companiei 3M

Proiectul ”Educație digitală după școală” va începe în această lună și se va derula pe …

No comments

  1. Sa-i de Dumnezeu multa sanatate si putere si intelepciune in situatia si timpurile economice mondiale ft grele in care dumnealui este harazit sa conduca guvernul.