Tuesday , December 5 2023

Bobocii Colegiului “Petru Rares“, in lumea Las Vegasului (GALERIE FOTO)

Fetele si baietii care au castigat titlurile de Miss si Mister

momentele artistice din cadrul Balului Bobocilor 2010 i-au avut în prim-plan pe liceeni talenta]i care au vrut sa ia parte la eveniment c=nd au intrat în scena cele zece perechi de boboci care au concurat pentru titlul de Miss [i Mister, aplauzele publicului din sala i-au “marcat” din prima pe cei ce aveau sa fie premia]i trupa El Negro a fost acompaniata prin dans de sutele de elevi din sala Cristina Movila [i Bogdan Filote – Miss [i Mister Tu{iRom=nia, Miss Popularitate – Sabina Zaharia, iar Mister Popularitate – Bogdan Filote premiul III a fost acordat Dianei Petrea [i lui {tefan Longher, premiul II a fost ob]inut de Anca Dumbrava [i Vlad Palamariu, iar juriul a decis ca Alexandra Tudose sa primeasca titlul de Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici de Mister CNPR 2010

PUTETI VEDEA ALTE 321 DE FOTOGRAFII AICI

S=mb\ta sear\, Casa de Cultura Suceava a g\zduit Balul Bobocilor de la Colegiul Na]ional “Petru Rare[“. Pre] de mai bine de patru ore spectatorii care au umplut Sala Mare a Casei de Cultura au fost “teleporta]i” în Las Vegas – ora[ul luminilor.
Prima parte a Balului a fost dedicata bobocilor de clasa a V-a, care au dansat împreuna twist, s-au prezentat fiecare în fa]a publicului numeros, iar dupa ce Sabina Crainiciuc, eleva a Colegiului “Petru Rare[“, a interpretat piesa “Unwritten” a Natashei Bedingfieldau fost premia]i boboceii. Astfel, Maria Mititelu a fost declarata Miss Z=mbet, Naomi Lati[ – Miss Simpatie, Roxana Cotinceanu – Miss Tenacitate, Bianca Moraru – Miss Atitudine, Elisa S\l\gean – Miss Elegan]\, Andreea Bejinariu – Miss Fashion, Agata Popescu – Miss Dans, Cosmin Crainiciuc – Mister Dans.     Miss Bobocel a fost desemnata Miruna Moraru, iar Mister Bobocel 2010 este Mihai Muntean.
Scena a fost “dominat\” de talentele Colegiului “Petru Rare[“

.
A venit apoi r=ndul elevilor de liceu sa se desf\[oare pe scena Casei de Cultur\, iar momentele care au urmat i-au avut în prim-plan pe liceeni talenta]i care au vrut sa ia parte la Balul Bobocilor 2010. Primii au fost cei din trupa Laisy Bastards, care au ajuns la Las Vegas din dorin]a de a deveni miliardari, prezent=nd publicului un num\r de break-dance. Un moment mai aparte, dedicat “doamnei Ina”, a fost pus în scena de absolventul Colegiului Ionu] Ilisoi, acompaniat de Bianca Ciubotaru, care au interpretat piesa “Unde e[ti?”.
Au intrat în scena apoi cele zece perechi de boboci care au concurat pentru titlul de Miss [i Mister, iar aplauzele publicului din sala i-au “marcat” din prima pe cei ce aveau sa fie premia]i.
Între probele destinate candida]ilor au avut loc tot felul de momente artistice, în special dans [i interpretare vocal\, dar [i c=teva scenete pline de umor. Una dintre ele, semnata de grupul “Banca din parc”, a adus pe scenasuceveana vedete de talie interna]ional\, gen 50 Cent, Lady Gaga, [i nu numai, care, afectate grav de criz\, s-au prezentat la un interviu pentru un post de secretar\.
,
Dintre “dansatorii” care au urcat pe scen\, au reu[it sa impresioneze, at=t prin coregrafie, c=t [i ]inuta scenic\, un grup de fete de la Palatul Copiilor.
Revenind la probele prin care au trebuit sa treaca to]i cei 20 de concuren]i, de men]ionat ca proba de dans a fost un pic rupta din tipar, comun\, [i anume bobocii au dansat împreun\, av=nd de înv\]at o coregrafie nu tocmai simpl\.
Pentru proba de aptitudini fiecare a ales ce a considerat ca poate face mai bine: dans, interpretare vocala sau teatru. Ropote de aplauze au fost ob]inute de Anca Dumbrava [i Bobo, cei doi dans=nd pe o melodie R&B, ace[tia fiind [i favori]ii publicului, sus]inu]i pe toata durata Balului Bobocilor.
R\spunsurile la proba de cultura generala – suflate din sala sau total gre[ite
Pentru ]inuta de sear\, boboacele de la Colegiul “Petru Rare[“ au ales, în mare parte, rochii scurte [i mulate, doar trei dintre concurente defil=nd în rochii lungi. Pe fundal se auzea pl\cuta voce a elevei Bianca Ciubotaru, care a interpretat o serie de melodii din repertoriul interna]ional, av=nd priza la public. Proba de întreb\ri a fost destul de spontan\, fiecare bobocaleg=ndu-[i un num\r în spatele c\ruia se afla o întrebare de cultura general\. La întreb\ri de genul “Din c=te cifre este alc\tuit num\rul un miliard?”, “În ce ora[ se afla cel mai mare ou de pa[te?”, “C=te laturi are un triunghi paralelipipedic?”, “Care cer nu are stele?” etc. concuren]ii fie au primit r\spunsul din sal\, fie au gre[it din emo]ii sau ne[tiin]\.
Printre toate momentele enumerate mai sus, au fost [i unele b=lb=ieli din partea prezentatorilor, lipsa de sincron sau probleme tehnice, dar toate au fost trecute cu vederea de publicul din sal\, care de fiecare data i-a încurajat pe cei de pe scena cu aplauze pentru a continua.
Trupa El Negro, acompaniata prin dans de sutele de elevi din sal\
Sutele de tineri prezenti in sala Casei de Cultura au cantat si dansat mai bine de o ora cu trupa El Negro
Odata urcata pe scen\, trupa El Negro, invitatul serii care trebuia s\-i între]ina pe cei din sala pe perioada c=t publicul delibera, a ridicat în picioare, la dans, elevii prezen]i în num\r mare la Balul Bobocilor 2010. De[i dupa prima piesa interpretata trupa a fost nevoita sa se retraga de pe scena pentru a remedia o problema tehnic\, publicul a fost mai mult dec=t în]eleg\tor, a a[teptat, iar apoi i-au chemat înapoi pe scena pe arti[ti strig=ndu-le numele [i aplaud=nd. Din moment ce show-ul a fost reluat, El Negro nu s-a mai oprit din c=ntat dec=t dupa circa o or\, timp în care publicul a dansat, a c=ntat [i a aplaudat fiecare interpretare reggae.
“Ie[i]i din stand-by, tr\i]i-va via]a [i face]i-va temele!”, astfel de mesaje le-a transmis solistul trupei elevilor la al c\ror bal a fost invitat sa faca show. Interpretarea lor a fost încheiata cu piesa “Ploaia”, ceruta în mod insistent de public dupa fiecare piesa c=ntat\, astfel ca cei de la El Negro au p\r\sit scena în strig\te de apreciere [i aplauze, însa “bis-ul” cerut de cei de la “Petru Rare[“ nu a avut loc.
Alexandra Tudose – Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici – Mister CNPR 2010
Alexandra Tudose si Nicolae Gavrilovici - Miss si Mister CNPR 2010
Momentul în care publicul urma sa afle numele c=[tig\torilor a avut loc imediat dupa ce scena a fost eliberata de trupa El Negro. Primii premia]i au fost Cristina Movila [i Bogdan Filote, distin[i cu trofeele acordate de Ionu] Bejinariu, managerul portalului Tu{iRom=nia.ro. Miss Popularitate a Colegiului Petru Rare[ a fost desemnata Sabina Zaharia, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit tot lui Bogdan Filote – Bobo. Premiul III a fost acordat Dianei Petrea [i lui {tefan Longher, iar premiul II a fost ob]inut de Anca Dumbrava [i Vlad Palamariu.
Juriul a decis ca Alexandra Tudose sa primeasca titlul de Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici de Mister CNPR 2010, chiar daca publicul a sperat p=na în ultima secunda ca Bobo va primi o a treia distinc]ie. Petrecerea de dupa Bal a avut loc în club Babylon. (Oana PAULIUC)

Vezi si

Șase percheziții la o rețea româno-ucraineană de contrabandiști. Trei indivizi arestați, patru mașini și aproape 40.000 de pachete cu țigări, confiscate (FOTO, VIDEO)

Vineri, 1 decembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii …

No comments

  1. cel mai tare bal mi s.o parut …. oricum a fost mai bun decat cel de la stefan shi nu sunt de la petru daca zic asta :))))) sper sa fie shi altele mai bune

  2. adevarul ca acest bal a fost chiar aiurea. nu ma asteptam din partea unui colegiu ca Petru Rares. poate sunt in pana de idei. sau poate generatia

  3. cel mai praf bal din cate-am vazut