Saturday , November 26 2022

Bobocii Colegiului “Petru Rares“, in lumea Las Vegasului (GALERIE FOTO)

Fetele si baietii care au castigat titlurile de Miss si Mister

momentele artistice din cadrul Balului Bobocilor 2010 i-au avut în prim-plan pe liceeni talenta]i care au vrut sa ia parte la eveniment c=nd au intrat în scena cele zece perechi de boboci care au concurat pentru titlul de Miss [i Mister, aplauzele publicului din sala i-au “marcat” din prima pe cei ce aveau sa fie premia]i trupa El Negro a fost acompaniata prin dans de sutele de elevi din sala Cristina Movila [i Bogdan Filote – Miss [i Mister Tu{iRom=nia, Miss Popularitate – Sabina Zaharia, iar Mister Popularitate – Bogdan Filote premiul III a fost acordat Dianei Petrea [i lui {tefan Longher, premiul II a fost ob]inut de Anca Dumbrava [i Vlad Palamariu, iar juriul a decis ca Alexandra Tudose sa primeasca titlul de Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici de Mister CNPR 2010

PUTETI VEDEA ALTE 321 DE FOTOGRAFII AICI

S=mb\ta sear\, Casa de Cultura Suceava a g\zduit Balul Bobocilor de la Colegiul Na]ional “Petru Rare[“. Pre] de mai bine de patru ore spectatorii care au umplut Sala Mare a Casei de Cultura au fost “teleporta]i” în Las Vegas – ora[ul luminilor.
Prima parte a Balului a fost dedicata bobocilor de clasa a V-a, care au dansat împreuna twist, s-au prezentat fiecare în fa]a publicului numeros, iar dupa ce Sabina Crainiciuc, eleva a Colegiului “Petru Rare[“, a interpretat piesa “Unwritten” a Natashei Bedingfieldau fost premia]i boboceii. Astfel, Maria Mititelu a fost declarata Miss Z=mbet, Naomi Lati[ – Miss Simpatie, Roxana Cotinceanu – Miss Tenacitate, Bianca Moraru – Miss Atitudine, Elisa S\l\gean – Miss Elegan]\, Andreea Bejinariu – Miss Fashion, Agata Popescu – Miss Dans, Cosmin Crainiciuc – Mister Dans.     Miss Bobocel a fost desemnata Miruna Moraru, iar Mister Bobocel 2010 este Mihai Muntean.
Scena a fost “dominat\” de talentele Colegiului “Petru Rare[“

.
A venit apoi r=ndul elevilor de liceu sa se desf\[oare pe scena Casei de Cultur\, iar momentele care au urmat i-au avut în prim-plan pe liceeni talenta]i care au vrut sa ia parte la Balul Bobocilor 2010. Primii au fost cei din trupa Laisy Bastards, care au ajuns la Las Vegas din dorin]a de a deveni miliardari, prezent=nd publicului un num\r de break-dance. Un moment mai aparte, dedicat “doamnei Ina”, a fost pus în scena de absolventul Colegiului Ionu] Ilisoi, acompaniat de Bianca Ciubotaru, care au interpretat piesa “Unde e[ti?”.
Au intrat în scena apoi cele zece perechi de boboci care au concurat pentru titlul de Miss [i Mister, iar aplauzele publicului din sala i-au “marcat” din prima pe cei ce aveau sa fie premia]i.
Între probele destinate candida]ilor au avut loc tot felul de momente artistice, în special dans [i interpretare vocal\, dar [i c=teva scenete pline de umor. Una dintre ele, semnata de grupul “Banca din parc”, a adus pe scenasuceveana vedete de talie interna]ional\, gen 50 Cent, Lady Gaga, [i nu numai, care, afectate grav de criz\, s-au prezentat la un interviu pentru un post de secretar\.
,
Dintre “dansatorii” care au urcat pe scen\, au reu[it sa impresioneze, at=t prin coregrafie, c=t [i ]inuta scenic\, un grup de fete de la Palatul Copiilor.
Revenind la probele prin care au trebuit sa treaca to]i cei 20 de concuren]i, de men]ionat ca proba de dans a fost un pic rupta din tipar, comun\, [i anume bobocii au dansat împreun\, av=nd de înv\]at o coregrafie nu tocmai simpl\.
Pentru proba de aptitudini fiecare a ales ce a considerat ca poate face mai bine: dans, interpretare vocala sau teatru. Ropote de aplauze au fost ob]inute de Anca Dumbrava [i Bobo, cei doi dans=nd pe o melodie R&B, ace[tia fiind [i favori]ii publicului, sus]inu]i pe toata durata Balului Bobocilor.
R\spunsurile la proba de cultura generala – suflate din sala sau total gre[ite
Pentru ]inuta de sear\, boboacele de la Colegiul “Petru Rare[“ au ales, în mare parte, rochii scurte [i mulate, doar trei dintre concurente defil=nd în rochii lungi. Pe fundal se auzea pl\cuta voce a elevei Bianca Ciubotaru, care a interpretat o serie de melodii din repertoriul interna]ional, av=nd priza la public. Proba de întreb\ri a fost destul de spontan\, fiecare bobocaleg=ndu-[i un num\r în spatele c\ruia se afla o întrebare de cultura general\. La întreb\ri de genul “Din c=te cifre este alc\tuit num\rul un miliard?”, “În ce ora[ se afla cel mai mare ou de pa[te?”, “C=te laturi are un triunghi paralelipipedic?”, “Care cer nu are stele?” etc. concuren]ii fie au primit r\spunsul din sal\, fie au gre[it din emo]ii sau ne[tiin]\.
Printre toate momentele enumerate mai sus, au fost [i unele b=lb=ieli din partea prezentatorilor, lipsa de sincron sau probleme tehnice, dar toate au fost trecute cu vederea de publicul din sal\, care de fiecare data i-a încurajat pe cei de pe scena cu aplauze pentru a continua.
Trupa El Negro, acompaniata prin dans de sutele de elevi din sal\
Sutele de tineri prezenti in sala Casei de Cultura au cantat si dansat mai bine de o ora cu trupa El Negro
Odata urcata pe scen\, trupa El Negro, invitatul serii care trebuia s\-i între]ina pe cei din sala pe perioada c=t publicul delibera, a ridicat în picioare, la dans, elevii prezen]i în num\r mare la Balul Bobocilor 2010. De[i dupa prima piesa interpretata trupa a fost nevoita sa se retraga de pe scena pentru a remedia o problema tehnic\, publicul a fost mai mult dec=t în]eleg\tor, a a[teptat, iar apoi i-au chemat înapoi pe scena pe arti[ti strig=ndu-le numele [i aplaud=nd. Din moment ce show-ul a fost reluat, El Negro nu s-a mai oprit din c=ntat dec=t dupa circa o or\, timp în care publicul a dansat, a c=ntat [i a aplaudat fiecare interpretare reggae.
“Ie[i]i din stand-by, tr\i]i-va via]a [i face]i-va temele!”, astfel de mesaje le-a transmis solistul trupei elevilor la al c\ror bal a fost invitat sa faca show. Interpretarea lor a fost încheiata cu piesa “Ploaia”, ceruta în mod insistent de public dupa fiecare piesa c=ntat\, astfel ca cei de la El Negro au p\r\sit scena în strig\te de apreciere [i aplauze, însa “bis-ul” cerut de cei de la “Petru Rare[“ nu a avut loc.
Alexandra Tudose – Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici – Mister CNPR 2010
Alexandra Tudose si Nicolae Gavrilovici - Miss si Mister CNPR 2010
Momentul în care publicul urma sa afle numele c=[tig\torilor a avut loc imediat dupa ce scena a fost eliberata de trupa El Negro. Primii premia]i au fost Cristina Movila [i Bogdan Filote, distin[i cu trofeele acordate de Ionu] Bejinariu, managerul portalului Tu{iRom=nia.ro. Miss Popularitate a Colegiului Petru Rare[ a fost desemnata Sabina Zaharia, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit tot lui Bogdan Filote – Bobo. Premiul III a fost acordat Dianei Petrea [i lui {tefan Longher, iar premiul II a fost ob]inut de Anca Dumbrava [i Vlad Palamariu.
Juriul a decis ca Alexandra Tudose sa primeasca titlul de Miss CNPR 2010 [i Nicolae Gavrilovici de Mister CNPR 2010, chiar daca publicul a sperat p=na în ultima secunda ca Bobo va primi o a treia distinc]ie. Petrecerea de dupa Bal a avut loc în club Babylon. (Oana PAULIUC)

Vezi si

Patru suceveni au ajuns la spital cu infarct miocardic acut în doar 24 de ore

Aceștia au salvați după ce au primit tratament în cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională În …

No comments

  1. cel mai tare bal mi s.o parut …. oricum a fost mai bun decat cel de la stefan shi nu sunt de la petru daca zic asta :))))) sper sa fie shi altele mai bune

  2. adevarul ca acest bal a fost chiar aiurea. nu ma asteptam din partea unui colegiu ca Petru Rares. poate sunt in pana de idei. sau poate generatia

  3. cel mai praf bal din cate-am vazut