Friday , December 9 2022

BMW si Toyota anunta noi modele sport

Companiile BMW si Toyota au incheiat un parteneriat in urma caruia isi propun ca in perioada urmatoare sa construiasca doua noi modele de masini sport.

foto: Digital Trends
foto: Digital Trends
Informatiile despre planul comun al celor doi constructori circulau de mai mult timp, ele fiind confirmate acum, se arata intr-un articol Digital Trends. Se pare ca producatorii auto vor scoate pe piata doua noi masini care sa urmeze dupa modelele de succes din trecut, BMW Z4 si Toyota Supra.
Este posibil ca acestea sa aiba numeroase elemente ale caroseriei din fibra de carbon, cei de la BMW detinand o experienta bogata in lucrul cu acest material. Unul dintre avantajele oferite de el este greutatea scazuta a masinii, ceea ce duce la economisirea combustibilului.
Motorul acestora poate fi chiar unul hibrid in patru cilindri (cel pe benzina), asemenea celui cu care Toyota isi doteaza unele masini in ultimul timp. Modelul BMW ar urma sa fie decapotabil, in timp ce Toyota va oferi o varianta coupe. Ambele pot ajunge pe piata la sfarsitul anului 2016 sau inceputul lui 2017.

Vezi si

Amendă de 40.000 lei pentru o firmă de dezmembrări auto din comuna Moara

Garda de Mediu Suceava a primit o sesizare privind disconfortul provocat vecinătăților prin zgomot, fum …