Friday , January 21 2022

BMW furat de un individ de la un amic, în contul unei datorii

Miercuri, 1 decembrie, la ora 16:40, polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați prin 112 de către F. Ionuț, din Negostina, cu privire la faptul că autoturismul său marca BMW a fost sustras.

politia, masina noua Obiectiv

Bărbatul a declarat că în jurul orelor 15.30, în timp ce afla în incinta unui bar din Negostina, împreună cu C. Vasile, într-un moment de neatenție, acesta i-a sustras de pe  masă cheia autoturismului marca BMW care se afla parcat în pe drumul comunal din dreptul barului. C. Vasile s-a urcat la volanul BMW-ului și a condus pană la  un garaj de pe raza orașului Siret. La intersecția dintre D.N.2.E85 cu D.J. 209 D de pe raza orașului Siret, mașina a fost oprită de un echipaj de poliție care fusese înștiințat despre furtul BMW-ului, iar din discuțiile purtate cu șoferul a reieșit faptul că a sustras mașina în contul unei datorii pe care F. Ionuț o avea către acesta. C. Vasile a predat autoturismul marca BMW organelor de poliție pe bază de dovadă, mașina fiind apoi predată către persoana vătămată F. Ionuț.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii  de „furt”.

Vezi si

Cadavrul carbonizat al unui bărbat, descoperit la Mihăiești – Horodniceni, unde a fost un puternic incendiu de vegetație uscată

Joi după-amiază, la orele 17.00, polițiștii din Mălini au fost sesizaţi prin  112 cu privire …