Monday , August 8 2022

UPDATE: DNA a ridicat documente din biroul prefectului Sinescu si de la Primaria Brodina

consiliul judetean

UPDATE: Actiunea DNA de astazi, desfasurata concomitent la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, ar avea legatura cu constructia unui numar de sase case, in localitatea Brodina, ridicate dupa inundatiile din 2008.   DNA a ridicat documente care indica suspiciunea ca au existat fonduri gestionate abuziv si care conduc la “relatii suspicioase” (conform DNA Suceava) intre primarul Melen si prefectul Florin Sinescu. Conform unor surse, prefectul ar fi insistat pe langa primarul Melen sa plateasca  facturile pentru respectivele case catre firma constructoare.
 
 
UPDATE: Conducerea DNA Suceava sustine ca actiunile de astazi ale Serviciului Teritorial nu au fost perchezitii, ci doar ridicari de documente de la sediile celor doua institutii, Prefectura si Primaria Brodina. Conform sefei DNA Suceava, procuroarea Mihaela Mihai, documentele respective,  ridicate cu jandarmi si mascati de la Suceava si Brodina, ar viza destinatia unor mari sume de bani din fondurile primariei conduse de Vasile Viorel Melen si relatia acestuia cu prefectul Florin Sinescu.
 
melen Brodina [1600x1200]
Primarul comunei Brodina, Vasile Viorel Melen
La aceasta ora, procurorii DNA, Serviciul Teritorial Suceava deruleaza perchezitii in biroul prefectului de Suceava, Florin Sinescu, si la Primaria Brodina. 
Procurori ai DNA au descins, marţi, la Prefectura Suceava , inclusiv în biroul prefectului judeţului, Florin Sinescu, şi la sediul Primăriei comunei Brodin,  pentru a ridica documente într-un dosar vizând fapte de corupţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii se află în biroul prefectului judeţului Suceava şi au solicitat Direcţiei Juridice mai multe documente ale instituţiei.
Simultan au loc percheziţii şi la sediul primăriei comunei Brodina, unde de asemenea anchetatorii ridică mai multe documente necesare anchetei în acest dosar.
Vom reveni cu detalii

Vezi si

111 cazuri noi de COVID în județul Suceava. Crește numărul internărilor: 165 de bolnavi spitalizați, 31 fiind copii

111 cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în …

One comment

  1. Tirurile care apartin de Forestbrod, au toate trecute pe placutele de inmatriculare, literele MVV. De la ce vin literele MMV? De la Melen Vasile Viorel. 🙂