Wednesday , March 29 2023

Biciclist lovit mortal de o mașină, la Vama

Joi, 9 martie, în jurul orei 1100, H. C., de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca CITROEN, pe DN 17, pe raza localității Vama, l-a accidentat pe  Z. Mihai, de 68 de ani, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă, s-a angajat în traversarea părţii carosabile de la stânga la dreapta având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului. În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind rănit grav. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind transferat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ. În jurul orei 1445, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgențe ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la faptul că  Z. Mihai a decedat.

În cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice în dosarul penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”, în infracțiunea de ,,ucidere din culpă”.

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …