Thursday , April 18 2024

Biciclist lovit mortal de o mașină, la Vama

Joi, 9 martie, în jurul orei 1100, H. C., de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca CITROEN, pe DN 17, pe raza localității Vama, l-a accidentat pe  Z. Mihai, de 68 de ani, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă, s-a angajat în traversarea părţii carosabile de la stânga la dreapta având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului. În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind rănit grav. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal C-lung Moldovenesc pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind transferat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ. În jurul orei 1445, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgențe ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la faptul că  Z. Mihai a decedat.

În cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice în dosarul penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”, în infracțiunea de ,,ucidere din culpă”.

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …