Saturday , October 1 2022

Biciclist de 71 de ani, lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul faptei

accident

Un bătrân de 71 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost lovit de o maşină. Soferul a fugit de la faţa locului, fiind găsit ulterior de poliţişti

In data de 17 septembrie 2014, la ora 16.14, la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns un bărbat de 71 de ani, din comuna Dolheşti, care a declarat că a fost victima unui accident rutier produse pe raza localităţii Dolhasca, iar şoferul vinovat a părăsit locul faptei. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că în data de 17 septembrie a.c., la ora 09.12, în timp ce conducea maşina pe raza oraşului Dolhasca, în intersecţia cu strada Oltea Doamna, la efectuarea virajului la stânga, un şofer nu a acordat prioritate de trecere şi l-a acroşat pe bărbatul de 71 de ani care se deplasa cu bicicleta pe drumul prioritar.
În urma accidentului, biciclistul nu a solicitat ambulanţa, fiind transportat de familie la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Victima nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, şoferul vinovat de producerea accidentului a fost depistat ca fiind un tânăr de 21 ani, din oraşul Dolhasca, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. (C.Z.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …