Sunday , September 25 2022

Biblioteca Bucovinei oferă acces la serviciile oferite pentru persoanele care nu au certificat COVID, în situații urgente, fără a fi permis accesul acestora în interior

Biblioteca Bucovinei ”I. G. Sbiera” Suceava anunță că accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituției, este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Totuși, conducerea instituției a decis să asigure accesul cetățenilor la serviciile publice oferite, în situații urgente, inclusiv persoanelor care nu fac dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, în măsura posibilităților, serviciile de împrumut carte și preluare a cărților restituite de cititori vor fi accesibile de la intrarea în fiecare clădire a sediului central sau în filiala Burdujeni, respectiv filiala Obcini (cu respectarea distanțării sociale și fără a fi permis accesul acestora în interior) sau în orice alte condiții care să asigure respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

”Măsurile prevăzute mai sus nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Bucovinei ”I. G. Sbiera” Suceava. (O. NUTU)

 

Vezi si

Amplă acțiune a Poliției în zona școlilor din municipiul Suceava. Au fost verificate 20 de baruri și 22 de magazine, fiind  legitimate 574 de persoane

În perioada 20 – 22.09.2022, zilnic, între orele 09.30 – 21.00, la nivelul Poliției Municipiului …