Monday , February 26 2024

Bebelus de 11 zile, ranit dupa ce tatal sau a cazut peste el când fugea de teama unor agresori

Un b\rbat din capu C=mpului se afla împreun\ cu mama copilului [i cu fiul lor, un nou-n\scut în vârst\ de 11 zile, dar [i cu doi fra]i ai s\i în lunca râului Moldova, iar în apropiere de locul în care st\teau ace[tia se afla un cons\tean în vârst\ de 43 de ani împreun\ cu cei patru fii ai s\i, cu care era `n conflict

Un nou-n\scut a suferit o contuzie toraco-abdominal\ dup\ ce tat\l s\u, care-l ]inea în bra]e [i alerga de teama unor agresori, s-a împiedicat [i a c\zut peste copil, care este în prezent internat în spital
Un b\rbat în vârst\ de 36 de ani , din comuna sucevean\ Capu Câmpului, a c\zut, duminic\ sear\, peste copilul s\u cu care alerga în bra]e dup\ ce avusese un conflict cu ni[te cons\teni.
Potrivit Inspectoratului Jude]ean de Poli]ie Suceava, b\rbatul se afla împreun\ cu mama copilului [i cu fiul lor, un nou-n\scut în vârst\ de 11 zile, dar [i cu doi fra]i ai s\i în lunca râului Moldova, iar în apropiere de locul în care st\teau ace[tia se afla un cons\tean în vârst\ de 43 de ani împreun\ cu cei patru fii ai s\i. La un moment dat, ace[tia au început s\ alerge dup\ primii, din cauza unui conflict avut anterior între membrii celor dou\ familii.
În aceast\ situa]ie, de teama agresorilor, b\rbatul [i-a luat copilul în bra]e [i a început s\ alerge prin lunca râului spre cas\, îns\ s-a împiedicat [i a c\zut peste fiul s\u.
Ajungând la domiciliu, el a sesizat cazul prin Serviciul de urgen]\ 112 solicitând atât prezen]a Poli]iei, cât [i a ambulan]ei.
Copilul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu “contuzie toraco – abdominal\”, datele de stare civil\ ale acestuia neputând fi stabilite întrucât nu i s-a eliberat înc\ certificatul de na[tere, precizeaz\ IPJ Suceava.

Vezi si

Elevii din Suceava încep luni ”vacanța de schi”, care durează o săptămână, după care urmează simularea examenului de Bacalaureat 2024

Elevii din județul Suceava încep luni vacanța ”mobilă”, care are durata de o săptămână, fiind …