Friday , April 9 2021

Beat, un șofer în vârstă de 64 de ani a încercat să scape de polițiștii care-l urmăreau lovindu-le mașina

Miercuri seara, la ora 19.09, Poliția Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că din satul Sasca Nouă către satul Cornu Luncii, urmează să sosească un autoturism marca Audi al cărui șofer ar fi beat la volan.

La eveniment a fost dirijată patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, care în zona stației peco „Rompetrol” din localitatea Mălini, au depistat în trafic autoturismul marca Audi care se deplasa spre Mălini. Echipajul de poliție a depășit autoturismul în cauză, efectuându-i semnale acustice și luminoase pentru a opri. Autoturismul a oprit, apoi conducă­torul auto a plecat în trombă spre localitatea Mălini. Patrula s-a angajat în urmă­rirea autoturismului, iar la aproximativ 50 m de podul de peste pârâul Suha Mare, acesta a oprit brusc, șoferul a dat în marșarier, încercând să scape moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala marca Dacia Logan care se afla în spatele său.

A fost identificat conducătorul auto H. Mircea, de 64 de ani, din Fălticeni, care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea agentul de poliție, care conducea autospeciala de poliție, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vezi si

Conferință cu directorii școlari la debutul campaniei “Vaccinare și testare pentru învățare”

Joi, în sala de ședințe a Liceului Teoretic ”Filadelfia” Suceava, Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a …