Monday , November 28 2022

Beat și fără permis, un bărbat a intrat cu mașina într-o conductă de gaz din Frasin

Marți dimineață, la ora 07.50, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost prin 112 despre faptul că pe strada Bisericii, din orașul Frasin, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv cu distrugerea unei conducte de gaz, în care a fost implicat un autovehicul.

S-a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj specializat al furnizorului de gaz zonal, ocazie cu care s-a intervenit de către reprezentanții Delgaz Grid SA care au întrerupt furnizarea de gaz și intervin pentru remedierea avariei/distrugerilor.

Polițiștii l-au găsit la locul accidentului pe D. Cristian care a declarat verbal că el a condus autoturismul marca Ford și pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice și a lipsei de experiență în conducere (nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule), a acroșat lira de gaz din dreptul, avariind-o.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că D. Cristian nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orășenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de numitul D. Cristian sub aspectul comiterii infracțiunilor, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …