Friday , February 3 2023

Beat și cu permisul suspendat, un bărbat a ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu un BMW la Dornești

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30,  M. Lucian Ilie a condus un autoturism BMW 320 pe un drumul comunal neclasificat de pe raza comunei Dornești, iar la un moment dat a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului un podeț ce face accesul în curtea unui imobil peste șanțul existent pe partea dreaptă a drumului, în sensul său de mers. În urma impactului, mașina s-a răsturnat. Conducătorul auto  a fost consultat de echipajul medical de pe ambulanță, dar a refuzat să fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că susnumitul figurează cu dreptul de a conduce suspendat ca urmare a săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, la data de 24.09.2021, săvârșită pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Având în vedere cele constatate s-a luat măsura preventivă de reținere a șoferului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …