Tuesday , May 17 2022

Beat, viceprimarul din Mitocu Dragomirnei a intrat cu mașina într-un podeț. Rănit, el a fost dus acasă de câțiva săteni, unde a fost găsit de poliție

Luni, în jurul orei 16.45, pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, pe drumul județean din zona Lipoveni, un bărbat care conducea un autoturism Dacia Logan a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un podeț.

Din informațiile noastre, șoferul în vârstă de 61 ani este Ichimov Ioan, viceprimar (PNL) al comunei Mitocu Dragomirnei.

captură video

Inițial, bărbatul a fost transportat de alți săteni la domiciliu, unde a fost găsit de echipajul de pe ambulanță, care i-a acordat și primele îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe Ichimov cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost deschis dosar penal și vor fi continuate cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, șoferul fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale suplimentare, dar si pentru prelevare de probe biologice de sânge. (O.S.)

Vezi si

Incendiu uriaș la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei (VIDEO)

Duminică seara, la ora 22.41, a fost anunțată izbucnirea unui puternic incendiu la clădirile unei …