Monday , June 21 2021

Beat cui, un sucevean de 36 de ani a căzut într-un canal. A sunat la 112 și a spus că l-a călcat o mașină

Marți seara, la ora 22.45, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de cprin 112 despre faptul că pe str. Dobrilă Eugen un pieton ar fi fost acroșată de un autoturism ale cărui număr și marcă nu le-a reținut și care a părăsit locul accidentului.

Politie, masina, Obiectiv

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 11.05.2021, ora 21.20, V. Florin, de 36 ani, din Suceava, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe str. Dobrilă Eugen venind dinspre str. 22 Decembrie, aflându-se în stare avansată de ebrietate a căzut într-un canal acoperit cu o baliză, după care a apelat 112 declarând că a fost călcat de o mașină care a plecat de la fața locului.

V. Florin a fost testat la U.P.U. Suceava cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată a fost examinat de către tehnicianul criminalist. În urma examinării bărbatului,  s-a constatat că acesta nu prezintă urme care să conducă la bănuiala că ar fi fost lovit de un autoturism, totodată și diagnosticul medicului de la U.P.U. Suceava indicând faptul că V. Florin nu a fost implicat într-un accident rutier așa cum susține, leziunile neputând fi produse de un autovehicul în mișcare.

Vezi si

Un botoșănean cu permisul suspendat, prins la volan pe străzile din Burdujeni

Acesta s-a ales cu dosar penal și cu o amendă de 2.900 de lei pentru …