Beat cui, un sucevean a fost prins conducând cu 99 km/h prin centrul Sucevei

reportersite
25 ianuarie 2021, 6:40

Vineri seara, la ora 17:59, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Rutier, efectuând serviciul de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier pe Bld. 1 Mai din Suceava, a oprit un autoturism VW care circula dinspre Metro spre Areni cu viteza de 99 km/h, înregistrată cu aparatul radar.

politia, masina noua Obiectiv

La volanul autoturismului a fost identificat H. V., de 60 de ani, din Suceava. Datorită faptului că acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

H. V. a fost sancționat și contravențional pentru depășirea limitei maxime de viteză, iar prin ordonanța din data de 22.01.2021, lucrătorii de poliție din cadrul Biroului Rutier, au dispus și începerea urmării penale cu privire la comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.