Sunday , January 29 2023

Beat cui, un șofer de 61 de ani a lovit o altă mașină într-o intersecție din Siret

Marți dimineață, la ora 06:00, lucrătorii Poliției orașului Siret aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați direct de către  G. Simona, de 31 ani, din orașul Siret, despre faptul că pe strada Alexandru cel Bun s-a produs o tamponare, iar celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări s-a stabilit că B. Ş., de 61 ani, localnic, conducea autoturismul marca Skoda Fabia pe str. 9 Mai,  din orașul Siret, iar la un moment dat când a ajuns la intersecția cu str. Alexandru cel Bun (DN2), nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismului  marca Audi A4,  condus de G. Simona.

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a ambelor autotu­risme.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar la B. Ş. aparatul a indicat  o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a procedat la conducerea lui B. Ş. la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat mostre biolo­gice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „condu­cerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un Top 40 aeroporturi din Europa, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …