Thursday , June 1 2023

Beat cui, un bărbat fără permis, rănit după ce a căzut de pe un moped neînmatriculat

Joi seara, la ora 18:30, în timp ce conducea mopedul pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat a căzut pe partea carosabilă, fiind rănit și transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul vehiculului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul vehiculului nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, ,, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vezi si

Minivacanța 1-5 iunie, ideală pentru drumeții în Bucovina

Vicepreședintele  Consiliului Județean Suceava,  Niculai Barbă, îndeamnă turiștii și sucevene să efectueze în minivacanța din …