Wednesday , February 1 2023

Beat cui, un bărbat din Putna a scăpat mașina de sub control și a ajuns în boxa unei spălătorii

Vineri seara, la ora 22:28, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 cu  privire la faptul că „un autoturism a intrat într-o boxă a spălătoriei”.

La fața locului a fost identificat A. Gheorghe, de 26 ani, din Putna, care a declarat verbal faptul că el a condus autoturismul marca Ford Mondeo direcția de deplasare fiind Mănăstirea Putna către satul Gura Putnei. În momentul în care a ajuns în intersecția DN2H Putna cu Drumul Comunal Gura Putnei, conducătorul auto, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în curtea societății SC FuryForest S.R.L., apoi a pătruns în una din dintre boxele spălătoriei auto.   La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și al ambulanței care au constatat faptul că la fața locului nu sunt victime. Conducătorul auto nu a solicitat îngrijiri medicale. Conducătorul auto, a încercat să se sustragă de la fața locului și a fugit înspre curtea unui imobil sărind un gard din sârmă. Acesta a fost imobilizat la o distanță de aproximativ 200 metri față de locul incidentului. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, cu acordul acestuia, a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de: ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.  t

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …