Wednesday , April 17 2024

Beat cui și fără permis, un bărbat din Liteni a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate

In noaptea de marți spre miercuri, la orele 00.15, polițiștii au oprit un autoturism  marca Renault  ce se deplasa pe un drum comunal din Dolheștii Mari. Şoferul, P. Mihai, din   Liteni a declarat că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie, iar documentele autoturismului   nu le are asupra sa.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date s-a constatat faptul că acesta  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ și “Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat’’.

Vezi si

18 percheziții la Hânțești și Vârfu Câmpului, într-un dosar de braconaj piscicol

Poliţiştii din Botoşani efectuează, miercuri dimineaţă, 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava, …