Saturday , January 28 2023

Beat cui și fără permis, un bărbat din Liteni a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate

In noaptea de marți spre miercuri, la orele 00.15, polițiștii au oprit un autoturism  marca Renault  ce se deplasa pe un drum comunal din Dolheștii Mari. Şoferul, P. Mihai, din   Liteni a declarat că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie, iar documentele autoturismului   nu le are asupra sa.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date s-a constatat faptul că acesta  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ și “Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat’’.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …