Wednesday , November 30 2022

Beat cui de dimineață, un bărbat a căzut de pe o scară în timp ce încerca să repare un coș de fum

Luni dimineață, în jurul orei  08:00, N. Neculai, s-a deplasat la domiciliul unui cunoscut din Mihoveni – Şcheia, pentru a-l ajuta să tencuiască hornul casei. Până în jurul orei 08:30, numitul N. Neculai a consumat băuturi alcoolice, după care și-a pregătit materialele de construcție și sculele, urcându-se pe acoperișul casei.

În jurul orei 10:25, meșterul beat cui se afla pe o scara metalică, iar la ultima treaptă a acesteia, a alunecat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 2,30 m peste proprietarul casei, care se afla lângă scară, lovindu-se astfel cu umărul de pământ.  N. Neculai a fost transportat la UPU Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnostic preliminar TCC cu PC, contuzie cervicală și contuzie umăr stâng. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar aparatul a indicat o valoare de  0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …