Sunday , December 4 2022

Bazarul sucevean luat la puricat de inspectorii vamali

~n urma unei ac]iuni de amploare desf\[urate joi s-au aplicat amenzi de peste 126.000 lei [i s-au confiscat bunuri `n valoare de 105.000 lei

 Bazarul sucevean a fost luat cu asalt joi de inspectorii vamali, `n cadrul unei ac]iuni de amploare la care au participat echipele mobile ale Direc]iilor Jude]ene pentru Accize [i Opera]iuni Vamale Suceava, Boto[ani [i Bac\u, cu sprijinul Grup\rii Mobile de Jandarmi Bac\u. Ac]iunea a avut ca obiectiv verificarea respect\rii prevederilor legale în domeniul comercializ\rii produselor accizate [i a produselor de provenien]\ extracomunitar\.
Activitatea de control s-a desf\[urat în bazarul din muncipiul Suceava [i pe c\ile de comunica]ie din jude]ul Suceava, având drept obiectiv constatarea [i sanc]ionarea fraudelor cu produse accizabile, neintroduse în sistemul de accizare precum [i a fraudelor cu diverse produse de origine extracomunitar\, a c\ror provenien]\ nu poate fi dovedit\ cu documente legale.
În urma ac]iunii au fost aplicate 21 sanc]iuni contraven]ionale în cuantum de 126.500 lei [i au fost confiscate bunuri de provenien]\ extracomunitar\ în valoare de aproximativ 105.370 lei . ~n urma acestei ac]iuni au fost confiscate 9 930 pachete de ]igarete cu timbru fiscal neconform, 3 120 buc\]i lumân\ri, 39 sticlu]e cu parfum a 80ml; 1 000 saco[e din plastic; 20 kg agen]i de cur\]are; 27 buc\]i past\ de din]i; 117 buc\]i s\pun; 150 pahare de semicristal; 160 t\lpi interioare pentru înc\l]\minte dar [i dou\ servicii de cafea. (N.R.)
 

Vezi si

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, găsit mort în casă la doar 39 de ani 

Născut în satul Neagra Broșteni, județul Neamț, Iulian Juncănaru a  învăţat la Liceul ”Nicolae Nanu” …

No comments

  1. Mai degraba ar face controale la vamesi, ca acolo e buba, ca pe acolo intra in tara marfa asta, dar cine stie cate cate campanii PDL se sustin cu bani negri din bazar…

  2. Nu aflam cate chioscuri au fost gasite inchise . Asta ca sa stim gradul local de alarmare stiut fiind ca multe tarabe sunt detinute de oameni ai statului . Dupa bilantul prazilor , s-a prins doar carcuda , cred ca sistemul a functionat ca de fiecare data .