Bazarul s-a redeschis, însă puțini clienți i-au trecut pragul

reportersite
30/05/20 ora:5:50pm

Complexul Comercial Bazar și-a redeschis porțile pentru clienții săi, după ce au fost implementate circuite speciale pentru deplasarea persoanelor, cu scopul de a evita îmbolnăvirea agenților comerciali care își desfășoară activitatea acolo și a clienților lor.

Intrarea se face pe prima poartă, cea dinspre cartierul Burdujeni, după ce polițistul local ia temperatura persoanei care vrea să intre în Bazar și verifică dacă aceasta poartă mască, urmând ca mai apoi să treacă prin tunelul de dezinfecție. Patru astfel de tuneluri sunt amplasate în total în spațiul comercial, dintre care unul la ieșirea din Bazar, care se face pe poarta dinspre Râul Suceava.

Bazariștii suceveni se așteptau ca din prima zi să facă vânzări mari, ținând cont că celelalte complexe comerciale din apropriere sunt încă închise, însă puțini au fost clienții care le-au trecut pragul azi. Ce-i drept, nici vremea nu a fost prielnică pentru cumpărături sau plimbări, însă în perioada imediat următoare, odată cu relaxarea restricțiilor de circulație între județe, agenții comerciali din Bazar se așteaptă ca numărul clienților să crească. (O. N.)