Sunday , July 21 2024

Băzănică din Fetești a ajuns în arest pentru mai multe furturi din curțile caselor din Adâncata

Polițiștii din Adâncata au continuat cercetările și au prins autorul a cel puțin patru furturi comise în ultima lună de zile în comună. Astfel, în urma investigațiilor s-a reușit identificarea și prinderea lui P. Sebastian, zis Băzănică, cu domiciliul în localitatea Fetești, comuna Adâncata.

Acesta este acuzat de „furt calificat” pentru că,  în noaptea de 16/17 mai 2024, a pătruns în curtea unei case din localitatea Adâncata, iar dintr-o anexă a sustras o bicicletă marca Endurocross, fiind cauzat un prejudiciu evaluat la suma de 5.000 lei. De asemenea, în noaptea de 30/31mai 2024, la ora 02:09, a pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea unei locuinței din localitatea Adâncata, de unde a sustras o motocoasă de 450 lei. În noaptea de 18/19 iunie 2024, a pătruns în curtea unei case din   Adâncata, iar de pe terasă a sustras o motocoasă în valoare de 700 lei. În aceeași noapte, la ora  01:57, a furat și o bicicletă, evaluată la 350 de lei, din curtea altei case, tot din Adâncata.

Individul a fost reținut joi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Au fost recuperate o bicicleta Endurocross în valoare de 5000 lei și o motocoasă în valoare de 700 lei, bunurile fiind predate către persoanele vătămate. (O.S.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …