Wednesday , May 18 2022

Bazându-se prea mult pe GPS, un bărbat care venea din Italia s-a înfundat pe un drum forestier din Panaci, în drumul său spre Galați

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 00.47, un bărbat a  sunat la 112, sesizând faptul că s-a rătăcit pe raza satului Glodu, comuna Panaci. Acesta a spus dispecerului faptul că se află cu mașina pe un drum forestier și că nu mai poate înainta.

Au fost constituite în regim de urgență mai multe echipaje și au fost demarate activități de căutare. Un echipaj din cadrul Secției 15 de Poliție Rurală l-a găsit pe bărbatul rătăcit,  N. Vasile, de 49 ani, din comuna Rădești, județul Galați, care se afla pe un drum forestier necatalogat și închis circulației publice,  la intersecția cu D.J. 174. Omul le-a spus polițiștilor că a venit din Italia, cu autoturismul marca Suzuki Grand Vitara, proprietatea sa și se deplasa către localitatea de domiciliu situată în comuna Rădești, județul Galați. În acest sens a introdus în aplicația G.P.S. numele localității unde dorea să ajungă, iar aparatul G.P.S., l-a direcționat pe raza comunei Panaci, sat Glodu, unde a părăsit D.J. 174, a intrat din neatenție pe un drum forestier, care la scurt timp a devenit impracticabil iar din acest motiv, a apelat 112, solicitând ajutor.

N. Vasile a fost preluat de către un echipaj de poliție și direcționat către drumul corect.

 

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …