Saturday , April 13 2024

Băută, o femeie din Frătăuți a căzut de pe bicicletă și a ajuns în stare gravă la spital

Joi seara, la orele 18:10, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112, că pe DJ 291A, în comuna Frătăuții Noi o femeie este căzută pe stradă.Polițiștii deplasați de urgență la fața locului au găsit-o pe L. E., din comuna Frătăuții Noi, satul Costișa,  întinsă pe carosabil și cu urme de sânge la nivelul capului.  La scurt timp, a sosit un echipaj al ambulaței, care a preluat și transportat  femeia rănită la Spitalul Municipal Rădăuți în stare conștientă, dar necooperantă.

Cercetările polițiștilor au arătat  că accidentul a avut loc pe un segment de drum în pantă, cu o înclinație de aproximativ 35 de grade, și în timp ce numita L. E. se deplasa pe bicicletă pe acostamentul acoperit cu pietriș, având pe ghidon două plase cu diverse obiecte, din cauza vitezei mărite de deplasare s-a dezechilibrat și a căzut pe sol. Pe acostament, pe o distanță de aproximativ 20 de metri, au fost găsite urme neregulate, fără o direcție uniformă, din loc în loc observându-se urme de frânare și mai apoi o pierdere asupra cotrolului bicicicletei.

La Spitalul Municipal Rădădăuți, femeia a fost testată pasiv cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o prezență de alcool în organism, motiv pentru care, fără a-și da acordul din cauza stării de sănătate, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La unitatea spitalicească, L. E. a fost diagnosticată cu „Traumatism cranio-cerebral”. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Vătămarea corporală din culpă”.

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …