Thursday , September 29 2022

Băută bine, o șoferiță din Șcheia a fost prinsă conducând pe contrasens pe o stradă din Siret

Vineri seara, la ora 20:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o mașină circulă sinuos pe str. Alexandru cel Bun din orașul Siret. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care, la ora 20.35, a oprit-o pe M. Cristina, din Șcheia, care  conducea pe contrasens  un autoturism marca Seat Cordoba,  pe strada Alexandru cel Bun din direcția str. Parcului către Vama Siret.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condusă la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …