Wednesday , January 19 2022

Băut și cu permisul suspendat, un șofer a fost prins de polițiști după o urmărire de 2 km, la Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 27 noiembrie, în jurul orei 00:15, un echipaj  de poliție rutieră, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, a depistat un autoturism marca Volkswagen care circula cu viteză excesivă. Șoferul nu a oprit la semnalul făcut de polițiști, fiind urmărit de aceștia pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, după care a oprit pe partea dreaptă.

La volanul mașinii se afla B. Ilie, de 35 de ani, care, fiind testat cu aparatul etilotest, prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta deține permis de conducere, însă cu mențiunea CU RESTRICȚII – SUSPENDAT.

Cel  în cauză  a fost dus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

Polițiștii urmau să facă verificări cu privire la starea permisului de conducere, iar în cazul în care se va impune vor dispune o măsură preventivă.

Vezi si

Flutur insistă pe realizarea urgentă a centurii orașului Gura Humorului. Sunt analizate 3 variante de traseu, fiind necesară realizarea de viaducte în albia Moldovei

Conform președintelui Consiliului Județean Suceava, din calcule rezultă un trafic zilnic de circa 15.000 (media …