Tuesday , January 31 2023

Băut și cu permisul suspendat, un șofer a fost prins de polițiști după o urmărire de 2 km, la Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 27 noiembrie, în jurul orei 00:15, un echipaj  de poliție rutieră, în timp ce își desfășura atribuțiunile de serviciu pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, a depistat un autoturism marca Volkswagen care circula cu viteză excesivă. Șoferul nu a oprit la semnalul făcut de polițiști, fiind urmărit de aceștia pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, după care a oprit pe partea dreaptă.

La volanul mașinii se afla B. Ilie, de 35 de ani, care, fiind testat cu aparatul etilotest, prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că acesta deține permis de conducere, însă cu mențiunea CU RESTRICȚII – SUSPENDAT.

Cel  în cauză  a fost dus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

Polițiștii urmau să facă verificări cu privire la starea permisului de conducere, iar în cazul în care se va impune vor dispune o măsură preventivă.

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …