Sunday , December 4 2022

Baut la volan, a plonjat in decor de pe Calea Unirii

N Gabriel Iacob, administrator la o firm\ din Burdujeni, a sc\pat nev\t\mat dup\ ce s-a r\sturnat cu ma[ina, c\z=nd de la c=]iva metri `n\l]ime n poli]i[tii au constatat  c\ [oferul avea o alcoolemie `n aerul expirat de 0,28 la mie

Norocul be]ivului, ar putea fi denumit\ p\]ania unui b\rbat de 39 de ani care a plonjat ieri diminea]\ cu autoturismul pe care `l conducea `n r=pa de pe partea dreapt\ a C\ii Unirii, pu]in mai sus de Grupul {colar.
Ieri, pe la ora 07.45, Gabriel Iacob, administrator la o firm\ din cartierul Burdujeni mergea spre locul de munc\, cobor=nd dinspre centru cu un Volkswagen Passat de culoare ro[ie. La un anumit moment, din cauza neadapt\rii vitezei pe un carosabil umed într-o curb\ la stânga, a pierdut control asupra direc]iei de mers, a trecut peste trotuar [i s-a pr\bu[it `n vale, de la o `n\l]ime de c=]iva metri, ma[ina r\sturn=ndu-se [i r\m=n=nd cu ro]ile `n sus.
Participan]ii la trafic care au fost martori la incident au anun]at prin 112 poli]ia [i pompierii, `n scurt timp echipaje ale acestor structuri venind la fa]a locului. Din fericire [i ca prin minune, b\rbatul nu a suferit niciun fel de traum\, cu excep]ia celei psihice, desigur, astfel `nc=t, `nainte ca SMURD-ul s\ intervin\ acesta a ie[it din ma[in\, viu [i nev\t\mat.
Poli]i[tii rutieri au efectuat cercet\rile care se impun la fa]a locului [i au constatat c\ [oferul era b\ut. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul rezultatul a fost de  0.28mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care Gabriel Iacob a fost sanc]ionat contraven]ional [i s-a dispus re]inerea permisului de conducere a acestuia. Tot el va trebui s\ g\seasc\ solu]ii de a scoate ma[ina cu care s-a r\sturnat, din r=p\. (N.R.)

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …