Thursday , July 25 2024

Baut bine, a distrus cu tractorul gardul unei vecine, la Darmanesti

S=mb\t\ dup\ amiaz\, pe la ora 14.55, poli]i[tii din D\rm\ne[ti au fost sesiza]i telefonic de c\tre Veronica S. din localitate, despre faptul c\ un tractor a distrus gardul locuin]ei lui Danielei S..
Poli]i[tii au constatat c\ gardul imobilului proprietatea Danielei S. era distrus pe o distan]\  de aproximativ opt metri liniari, iar în urma verific\rilor efectuate a fost identificat tractorul implicat în eveniment [i conduc\torul acestuia, în persoana lui Georgel M. de 56 ani,  din localitate.
Întrucât acesta prezenta simptome ale consumului de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l  alcool pur în aerul expirat, dup\ care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Efectuându-se verific\ri în baza de date s-a constatat c\ M.Georgel nu posed\ permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule . Cercet\rile sunt continuate sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoan\ care nu posed\ permis de conducere [i conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de c\tre o persoan\  având o îmbiba]ie alcoolic\  peste 0,80 mg/l alcool pur `n sânge. (O.S.)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …