Wednesday , December 7 2022

Batr=n de 75 de ani din Cajvana, lovit cu h=rletul `n cap

Un b\tr=n `n v=rst\ de 75 de ani din ora[ul Cajvana a ajuns zilele trecute la spital dup\ ce a fost lovit `n cap, cu h=rle]ul, de c\tre vecinul s\u. Miercuri, în jurul orei 17.00, poli]i[tii suceveni au fost sesiza]i despre faptul c\ la dispensarul din Cajvana a fost adus un b\rbat ce prezenta leziuni `n zona capului.
La fa]a locului s-a deplasat o echip\ operativ\ din cadrul Poli]iei Ora[ului Cajvana, care a constatat c\ cele sesizate se confirm\. ~n curtea dispensarului a fost identificat autoturismul în interiorul c\ruia se afla Gheorghe {. de 75 ani, din localitate care a reclamat faptul c\ a fost lovit în cap cu un h=rle] de vecinul s\u {tefan {.
Din primele cercet\ri efectuate de oamenii legii, s-a stabilit c\ Gheorghe {. împreun\ cu so]ia sa se aflau pe terenul lor, din spatele casei [i f\ceau cur\]enie. De cealalt\ parte a gardului se aflau {tefan {., fiul acestuia, D. {. de 16 ani [i Domnica {. care plantau pomi.
La un moment dat, b\tr=nul a strâns crengile de la copacii pe care i-a cur\]at [i i-a a[ezat lâng\ gardul vecinului. Acest fapt a dus la un conflict spontan în urma c\ruia minorul a luat un lea] din gard [i l-a lovit `n cap pe b\tr=nul de 75 de ani. Ulterior, victima a fost agresat\ cu h=rle]ul [i de c\tre tat\l copilului.
Partea v\t\mat\ a fost transportat\ la Spitalul Municipal R\d\u]i, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio cerebral acut deschis, plag\ contuzie frontal\”, necesit=nd un num\r de 7-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Potrivit unui comunicat trimis de IPJ Suceava, `n func]ie de examinarea medico legal\ a victimei se va face încadrarea juridic\ a faptei, iar cauza va fi solu]ionat\ procedural.

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …