Wednesday , May 12 2021

Bătrână înşelată cu 9.600 de lei, prin metoda fiului care a avut un accident rutier

O femeie de 75 de ani din Fălticeni a reclamat faptul că a fost înşelată cu suma de 9.600 de lei.  Aceasta a povestit că a fost sunată de un presupus poliţist de la circulaţie, care i-a spus că fiul ei a călcat o persoană pe trecerea de pietoni şi are nevoie de bani pentru a nu fi arestat

La sediul Poliţiei municipiului Fălticeni s-a prezentat Ileana B., de 75 de ani, localnică, care a reclamat faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, valoarea prejudiciului fiind de 9.600 de lei. ~n urma cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în data de 3 iulie 2013, în intervalul orar 07.30 – 18.00, Ileana B. a fost sunată pe telefonul fix de un individ care s-a recomandat ca fiind poliţist la circulaţie în Bucureşti. Acesta i-a spus că fiul ei a comis un accident rutier pe trecerea de pietoni, în urma căruia a rezultat rănirea sa şi a unei persoane aflată pe trecere şi care este internată în spital. Presupusul poliţist i-a mai precizat bătrânei că pentru a se înţelege cu victima şi ca fiul ei să nu fie arestat, trebuie să trimită suma de 4.300 de lei, de la orice bancă din localitate. Ulterior, Ileana B. a fost sunată pe telefonul mobil de către un alt bărbat care s-a recomandat ca fiind procuror din Bucureşti, iar pentru a-l apăra pe băiat trebuie să trimită suma de 5.300 de lei. Bătrâna fără a lua legătura cu fiul ei pentru a verifica cele menţionate a mers la mai multe bănci din municipiul Fălticeni şi a trimis în mai multe tranşe suma cerută.
După trimiterea ultimei sume de bani, în jurul orei 11.00, Ileana B. a sunat-o pe nora sa, vorbind şi cu fiul ei, care i-a spus că este acasă şi se simte bine, îndrumând-o să reclame la poliţie faptul că a fost înşelată. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. (C.Z.)

Vezi si

Fashion is freedom! Exprimă-ți personalitatea cu noile colecții din Iulius Mall Suceava

Primăvara e aici, așa că este timpul să aduci un update în garderoba ta, să …