Friday , August 6 2021

Bătrâna dispărută din Udești a fost găsită de politiști pe scările Catedralei din Vatra Dornei

Plecată luni seară, cu trenul, către Vatra Dornei, femeia în vârstă de 85 de ani a stat în tot acest timp în zona parcului Veverița și în alte locuri retrase

Aneta David, bătrâna în vârstă de 85 de ani, dată dispărută la începutul acestei săptămâni, de la domiciului din Udești, a fost găsită de politiștii din Vatra Dornei.

Aceștia au fost sesisați prin serviciul 112, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, despre faptul că o persoană de sex feminin se află pe scările Catedralei Sf. Treime din municipiul Vatra Dornei.

În urma sesizării echipajul de ordine publică a identifica-o pe Aneta David Aneta, de 84 ani din comuna Udești, față de care în cursul zilei de marți s-a emis dispoziție de urmărire.

În cauză s-a stabilit că femeia a plecat voluntar luni seară de la domiciliul din comuna Udești, sat Rusii-Mănăstioara, și s-a deplasat cu trenul în municipiul Vatra Dornei, iar conform celor declarate de către aceasta a reieșit că în tot acest timp a stat în zona parcului și în alte locuri retrase.

Aceasta a relatat că în perioada în care a fost plecată nu a comis și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar plecarea sa voluntară de la domiciliu a fost motivată de faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu familia în ziua plecării.

S-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 2 Ipotești, care au anunțat familia și care urmează să o preia pe bătrână. (O.S.)

 

Vezi si

Află ultimele tendințe din modă și bucură-te de reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu …