Monday , September 26 2022

Bătrână de 77 de ani la spital, după ce șoferul autobuzului în care se afla a încercat să evite mașina unei șoferițe neatente

Sâmbătă, în jurul orei 10:00, O. Antonela, de 41 ani, din Suceava,  în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe calea de acces de la Iulius Mall Suceava, pe banda I, din direcția str. Calea Unirii către Iulius Mall, la un moment dat a schimbat banda de circulație fără să se asigure, moment în care șoferul unui autobuz care circula pe banda II, ca să evite impactul, a frânat brusc, iar  o femeie în vârstă de 77 ani, localnică, pasager în autobuz, s-a dezechilibrat și a căzut, suferind leziuni.

Între cele două vehicule nu a existat impact. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a bătrânei de 77 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: traumatism umăr drept. Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative și s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.   

 

Vezi si

Încă un pas pentru operaționalizarea transportului metropolitan din jurul Sucevei

18 autobuze electrice și 32 de microbuze electrice vor fi achiziționate pentru municipiul Suceava, orașul …