Sunday , February 5 2023

 Bătrân găsit mort, în stare de putrefacție, la Pătrăuți

Fiul său, cu care era certat și care locuia în aceeași curte, nu-l mai văzuse de pe 25 martie 

Luni, 1 aprilie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 de un lucrător din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava cu privire la faptul că Nicolai U., de 73 de ani, din comuna Pătrăuți a fost găsit decedat în locuința sa. Bărbatul locuia singur într-o casă ­si­tuată în aceeași curte cu locuința fiului său, Corneliu U.. Din discuțiile purtate de polițiști cu fiul acestuia a rezultat că  faptul că deși locuiau în aceeași curte, în imobile diferite, aceștia nu se vizitau și nici nu discutau deoarece de mai mult timp erau certați. Totodată, acesta a mai precizat faptul că și-a văzut ultima dată tatăl pe 25 martie și cunoștea faptul că tatăl său suferea de o boală cronică, respectiv ciroză hepatică și că de un an de zile acesta nu a mai fost la medicul de familie. Cadavrul a fost găsit pe patul din dormitorul locuinței sale, fiind instalată starea de putrefacție.

Cadavrul a fost transportat la morga Spi­talului Județean Suceava, unde se va face necropsia în vederea stabilirii cau­zelor decesului. În cauză se efectuează cer­cetări sub aspectul comiterii infracțiunii  de ucidere din culpă. (O.S.)

 

Vezi si

Ministrul Sănătății le reamintește medicilor: Solicitarea de bunuri materiale sau bani pentru un act medical, intolerabilă, constituie faptă penală 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, sâmbătă, că este “absolut inacceptabil” ca medicii să ceară …