Monday , October 3 2022

Bătăușii de la Music Pub și-au aflat pedepsele

Bogdan Andrei Nastasi a fost condamnat la doi ani și 10 luni de închisoare, Marian Ionel Falat a primit trei ani și două luni de închisoare, Tudor Dumitru Polocoșer s-a ales cu o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce Paul Bogdan Mareniuc a scăpat cu o amendă penală de 11.000 de lei. Aceștia sunt acuzați că au bătut mai mulți tineri în barul Music Pub din municipiul Suceava

 sentinta

Curtea de Apel Suceava a admis apelurile formulate de inculpații Bogdan Andrei Nastasi, Tudor Dumitru Polocoșer, Paul Bogdan Mareniuc și Marian Ionel Falat împotriva sentinței penale din data de 29 ianuarie 2016 a Judecătoriei Suceava. Judecătorii suceveni l-au condamnat pe inculpatul Bogdan Andrei Nastasi la doi ani și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, Tudor Dumitru Polocoșer a primit o pedeapsă de 11 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de trei ani, Paul Bogdan Mareniuc s-a ales cu pedeapsa de 11.000 de lei amendă penală pentru lovire sau alte violențe, în timp ce Marian Ionel Falat a fost condamnat la trei ani și două luni de închisoare. Cei patru inculpați trebuie să achite suma de 6.000 de lei cu titlu de daune morale. Decizia ma­gistraților suceveni este definitivă.

Amintim că la data de 7 mai 2015, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Bogdan Andrei Nastasi, de 30 de ani, din municipiul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și trei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, constând în aceea că, la data de 23 aprilie 2015, în jurul orei 20.30, în timp ce era într-un club din municipiul Suceava, împreună cu inculpatul Tudor Dumitru Polocoșer, de 27 de ani, din Suceava și alte persoane, folosind un corp contondent, a exercitat acte de violență fizică asupra a două persoane vătămate, cauzându-le leziuni traumatice care au necesitat 50 – 60 și respectiv 11 – 13 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, după care a agresat o altă persoană, creându-i leziuni traumatice care au necesitat 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, acțiunile violente ale inculpatului tulburând ordinea și liniștea publică și față de Tudor Dumitru Polocoșer pentru comiterea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și trei infracțiuni de „lovire și alte violențe”, constând în aceea că, în aceleași împrejurări și împreună cu inculpatul Bogdan Andrei Nastasi și alte persoane, a agresat fizic două persoane vătămate, cauzându-le leziuni traumatice care au necesitat 50 – 60 și respectiv 11 – 13 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, acțiunile violente ale inculpatului tulburând ordinea și liniștea publică.

La data de 7 mai 2015, inculpații Bogdan Andrei Nastasi și Tudor Dumitru Polocoșer au fost reținuți de organele de urmărire penală pentru o perioadă de 24 de ore, fiindu-le aduse la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile penale formulate împotriva lor, iar la aceeași dată au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de  zile, propunerea fiind însușită de judecător.

In seara zilei de 23 aprilie 2015, la ora 20.42, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către dispecerul de la MG Group Security SRL Suceava cum că la barul Music Pub din Suceava a avut loc o încăierare între mai multe persoane. O patrulă de ordine publică s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care i-a găsit pe Radu Potângă, de 18 ani, Edward Zamfirescu Ciobanu, de 21 de ani, ambii din Suceava, Varvara M., de 17 ani, din comuna Cornu Luncii, Claudia Z., de 16 ani și Gheorghe Z., de 17 ani, ambii din comuna Ipotești, care au declarat că în timp ce erau în separeul de la etajul localului Music Pub au fost agresați fizic și verbal de un grup format din patru tineri. Doi dintre agresori au fost găsiți la fața locului, respectiv Tudor Dumitru Polocoșer și Marian Ionel Falat, ambii din municipiul Suceava.

Până la sosirea echipajului de poliție, din local a fost preluat de ambulanță Edward Zamfirescu Ciobanu și transportat la secția UPU de la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „TCF cu hematom și contuzie cot stâng”, urmând ca în continuare să fie investigat medical.

In interiorul barului au fost găsite mai multe distrugeri, respectiv ușa de la intrare în separeu era dislocată, sticla de la ușă era spartă, mai multe scaune și mese erau răsturnate, prejudiciul fiind estimat de administrator la suma de 650 de euro. (Dănuț ZUZEAC)

 

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …