Tuesday , September 27 2022

Bataie `ntre neamuri, la tiganii din Preutesti

Socrul, cumnatul, fiica [i ginerele, to]i au s\rit s\-l bat\ la sf=r[itul s\pt\m=nii trecute pe Vasile Vasila[, dup\ ce acesta, beat, s-a pus pe scandal n b\rbatul de 49 de ani a fost internat la Spitalul F\lticeni
Vasile Vasila[, un b\rbat de 49 de ani de etnie rom\ de pe uli]a Soci, satul Arghira, comuna Preute[ti a avut un sf=r[it de s\pt\m=n\ extrem de zbuciumat. Comport=ndu-se recalcitrant, a fost luat la chelf\neal\ de toate neamurile cu care s-a `nt=lnit dup\ ce s-a `mb\tat la c=rciuma din sat.
B\rbatul b\tut a ajuns joi sear\ la Triajul Spitalului Municipal F\lticeni prezent=nd mai multe lovituri. A fost anun]at\ poli]ia iar lucr\torii acestei structuri au stabilit c\ `n dup\ amiaza acelei zile, Vasile Vasila[ a consumat b\uturi alcoolice la un bar din centrul satului Argira, comuna Preute[ti, iar la plecare a avut unele discu]ii în contradictoriu cu rudele sale, Dumitru Tosac – socru, Constantin Topsac, cumnat, , fiica sa, Elena V.[i ginerele s\u, C\t\lin V.. În urma acestor discu]ii, a avut loc o alterca]ie între ace[tia, Vasila[, fiind unul contra patru `ncas=nd-o cel mai bine. ~n aceste condi]ii acesta a trebuit s\ fie transportat la Spitalul municipal F\lticeni, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie cerebral\ minor\, plag\ contuz\ occipital\ [i nazal\ produs\ prin agresiune, f\r\ a necesita internarea sa.
În diminea]a zilei de vineri `ns\, Vasile Vasila[ s-a sim]it r\u, motiv pentru care a solicitat interven]ia unei ambulan]e, cu care a fost transportat din nou la Spitalul Municipal F\lticeni, unde a r\mas internat, cu acela[i diagnostic.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de  lovire sau alte violen]e, ce urmeaz\ a fi solu]ionat procedural. (N.RO{CA)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …