Thursday , December 1 2022

Bataie la o discoteca din Slatina, mutata in fata postului de Politie

N patru indivizi s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infrac]iunilor de lovire, amenin]are [i ultraj contra bunelor moravuri

~nainte de l\satul seculului `n comuna Slatina au `nceput b\t\ile `ntre g\[tile locale.
IPJ Suceava a f\cut public faptul c\  duminic\ sear\, agen]ii Postului de Poli]ie Slatina au fost sesiza]i prin 112 de Ciprian M. de 28 ani din localitate, cu privire la faptul c\ în timp ce se afla la discoteca din centrul satului Slatina, a fost amenin]at cu acte de violen]\ de D\nu] D. de 22 ani, din localitate.
În urma verific\rilor s-a stabilit c\ `n seara zilei de duminic\, pe la ora 17.30, D\nu] D. [i Constantin A. de 21 ani, din localitate, în timp ce se aflau în discotec\, fiind sub influen]a b\uturilor alcoolice, l-au acostat [i lovit cu pumnii pe Ciprian M.. Cei în cauz\ i-au acostat [i lovit [i pe Dorin P.de 34 ani [i Mariana N.  de 34 ani, ambii din comuna Slatina.
În timp ce partea v\t\mat\ Mariana N. se afla în sediul Postului de Poli]ie Slatina unde era audiat\, agresorii au venit în fa]a postului [i au început s\ fac\ scandal, fiind necesar\ interven]ia [efului de post care a aplanat scandalul, agresorii p\r\sind zona postului de poli]ie. În timp ce echipa operativ\ desf\[ura activit\]i pentru stabilirea activit\]ii infrac]ionale [i identificarea suspec]ilor, pe la ora 20.30, D\nu] D. a sesizat faptul c\ a fost agresat în incinta unui magazin de pe raza satului Slatina, de  c\tre Constantin A.
Ulterior, D\nu] D. în timp ce se afla într-un magazin din centrul satului Slatina, a fost agresat de asemenea cu bâte de c\tre Vasile D. de 31 ani, C\t\lin D.  de 36 ani [i Constantin A., to]i din comuna Slatina. D\nu] D. a fost transportat la Spitalul Municipal F\lticeni cu ambulan]a pentru a i se acorda îngrijiri medicale, f\r\ ca acesta s\ r\mân\ internat, stabilindu-i-se diagnosticul „pl\gi contuze parietale stânga, cot stâng [i auricular drept”. Suspec]ilor D\nu] D., Constantin A., C\t\lin D.  [i Vasile D.  li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infrac]iunilor de lovire, amenin]are [i ultraj contra bunelor moravuri, ace[tia fiind cerceta]i în stare de libertate. (N.R.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …