Tuesday , July 5 2022

Bătaie între şase ţigani în cartierul Iţcani (FOTO)

 
 
Aseară, în jurul orei 19.00, a avut loc o altercaţie între mai mulţi indivizi de etnie rromă pe strada Aurel Vlaicu, din cartierul Iţcani al municipiului Suceava. Dumitru Bergheaua, de 33 de ani şi Afin Pleşa, de 20 de ani, se plimbau cu un autoturism BMW cu muzica dată la maxim, iar la un moment dat au ajuns în faţa unei case unde erau mai mulţi cunoscuţi de-ai lor. Au oprit maşina pentru a-i saluta, moment în care fraţii Dumnitru şi Marcel Scripcariu, împreună cu alţi doi indivizi, toţi băuţi bine, înarmaţi cu pari au tăbărât asupra maşinii, au spart parbrizul, după care au năvălit şi peste cei doi bărbaţi din vehicul cărora le-au aplicat o corecţie bună. Victimele au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale, iar agresorii la sediul poliţiei unde au dat declaraţii toată noaptea. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. (C.Z.)

Vezi si

Sunt alții care se pricep la promisiuni mai bine decât oficialii noștri. Ucrainenii iar l-au informat pe prefectul Sucevei că termină îndată punctul de frontieră de la Vicov

Punctul de trecere a frontierei de la Vicov va fi deschis pe 20 iulie pentru …

2 comments

  1. Zilnic în cartierele cele mai rău famate ale Sucevei-Ițçani și Burdujeni au loc evenimente grave datorate ȚIGANILOR.Sunt puse înstituții și angajați pe drumuri de la Poliție,Ambulanță,Spital etc.Nu credem că statul ar trebui să cheltuie atâta pe niște persoane care nu plătesc 1 leu la stat taxe,și atunci toate pe seama cetățeanului de rând.Pe viitor să fie lăsați să se decimeze singuri poate se mai răresc și nu vor mai crea atâtea probleme.

  2. vreau sa vad din ce in ce mai des asemenea stiri.