Friday , February 3 2023

Bataie in sala de clasa intre un tată nervos și un profesor, la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”

Bărbatul a intrat în sala de clasă și l-a lovit pe profesor, chiar în fața elevilor. Se pare ca parintele fusese chemat la scoala de fiul sau, elev in clasa a VI-a la Colegiul de Arta, pentru ca  avusese un conflict cu profesorul. Dupa ce a fost atacat de parinte, cadrul didactic a ripostat si l-a lovit si el pe barbatul care a intrat in clasa

Un profesor de desen de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava a fost lovit de un părinte, chiar în sala de clasă, în fața elevilor. Totul s-a întâmplat joi după-amiază. Se pare că profesorul a avut un conflict cu fiul bărbatului, pe hol, intr-o pauza, iar băiatul si-a sunat tatal. Acesta nu a stat deloc pe gânduri și a venit la școală, năvălind practic peste profesor, chiar în sala de curs. Bărbatul nervos nu a mai ținut cont că este într-o școală iar în fața sa sunt aproximativ 30 de elevi și l-a lovit pe cadrul didactic. Profesorul atacat nu s-a lasat intimidat si l-a lovit si el pe parintele nervos. In laboratorul respectiv se mai afla un cadru didactic, care a reusit pana la urma sa-i calmeze pe cei doi. Au fost chemati la fata locului si politistii, care le-au luat declaratii celor doi barbati implicati in scandal.

“Am fost informată de către doamna director adjunct despre incidentul de la Colegiul de Artă. Am început o anchetă la această unitate de învățământ și probabil în cursul zilei de luni vom anunța și la ce concluzie s-a ajuns. În paralel cu ancheta Inspectoratului Şcolar, este și o anchetă a Poliției”, a declarat profesoara Gabriela Mihai, inspector școlar general în cadrul IŞJ Suceava.  (O.S.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …

18 comments

 1. Jalnic, in loc sa si certe progenitura a lovit profesorul….. Asa mai târziu, acest elev, cu siguranță isi va lovi si tatăl, că așa a văzut…… Minunat, țara asta are un izvor inepuizabil de idioți….

 2. ESTE REVOLTATOR!

 3. Ne merităm soarta!!!!
  Așa părinți, așa elevi. Acesta este viitorul (sumbru) al educației…
  Performanță???? Păi cum să facem, oameni buni, din , bici????
  Educația pornește….de acasă.
  D-le profesor, nota 10 (măcar de l.ai fi,, servit “cuviincios)!

 4. Omeni buni si stimati parinti nu mai dati atita frîu liber copiilor d-voastra, Din acest motiv asemenea copii devin derbedeii de mâine acestei societati, in primul rind copii sint obligati ca la scoala sa dea ascultare; este totusi o institutie atit de importanta ptr copii nostri si ptr lumea asta in care traim,chiar luam viata asta in particular fiecare dupa bunul nostru plac (nu se poate asa ceva,stati la rind)

 5. Asa parinti , asa elevi. Cu asa atitudine a parintelui putem cere copiilor sa fie cu adevarati elevi?

 6. Este de neacceptat ca un borfas sa intre peste profesor in clasa, oricare ar fi fost motivul. Nu exista nici o explicatie. Unde s-a ajuns!? Profesorii sa fie insultati si batuti.
  Scoala nu este bodega!

 7. publicati, va rog, numele profesorului. vreau sa-l felicit personal.
  si sa salut faptul ca a luat atitudine, in timp ce colegi de-ei dumnealui iau pozitia strutului cand vad tot felul de apucaturi antisociale ale unor elevi cu parinti “bine cotati”.
  dragi directori, invatatori si profesori a venit timpul sa puneti la colt dictatura pruostilor.

 8. simplu! scos regulamentul scolii si aplicat ad litteram.
  ma amuza faptul ca au anuntat organul de melitie. lenesii aia, ca sa faca ce? un reporter al stirilor de la ora cinci,de la pro nihil tv, poate face o cercetare mai de calitate decat melitia noastra populara.
  regulamentul scolii,tovarasi, regulamentul,daa?
  scoateti regulamentul, scuturati-l de praf si de molii si…AD LITTERAM.

 9. Este de neacceptat ca un borfas sa intre peste profesor in clasa, oricare ar fi fost motivul. Nu exista nici o explicatie. Unde s-a ajuns!? Profesorii sa fie insultati si batuti.
  Scoala nu este bodega!

 10. cum adica un tata nervos?
  nervos pe ce? poate pe faptul ca si el si copchilu or sarit peste etapa celor 7 ani de acasa!
  colegiul de arta, generala 1, generala 9, chiar si la generala 3. sedintele cu parintii? de ras si de plans. mai mult de plans.
  cand vezi tot felul de parinti de o fudulie bolnava si de o incultura sora cu nesimtirea cum repeta acelasi spectacol de prost gust. adica PARINTII CU ATITUDINE, cum ar zice vanea!
  aceeasi parinti, cu atitudine, care fac tot felul de presiuni asupra profesorilor sau invatatorilor pt. ca vrednicii lor urmasi sa mai treaca un semestru si sa fie trecute cu vederea pt.a 100-a oara apucaturile barbare ale propriilor mostenitori.
  m-am saturat sa vad directori de scoala timorati, profesori si invatatori luati in batjocura de unele primate care se numesc ori Uameni de afaceri de j_de_milioane in susiava ori neamuri de politruci ori tot felul de vedete locale, care in loc sa-si educe odraslele, vin sa se dea in spectacol, mancand timpul unora care chiar au ceva de spus.

 11. Serios? Asta e o atitudine normală, să vină părintele să lovească profesorul? În ce lume trăim?

 12. Nihilism. Și atât. Eu nu cred ca vreun profesor vine la scoala cu gândul sa bata vreun elev. Ceea ce vad însă foarte des este asa: din ce în ce mai mulți elevi, de toate vârstele, refuza cu încăpățânare sa respecte ceea ce se numește REGULAMENTUL SCOLII. De ce, dragi părinți? Nu va convine ordinea, mergeți la oi. Este mare nevoie și acolo. Și ca să ne intelegem: când un elev întra în conflict cu un profesor, oricum ar fi profesorul, elevul acela nu mai este educabil. Un elev care ajunge la repetenție este singurul vinovat împreună cu cei care doar l-au născut, uitând să-l și educe.

 13. Dacă elevii ar învață, nu ar fi lăsați corigenți și repetenți. Părintele ar trebui pedepsit pentru fapta sa. Cum sa lovești un profesor și mai ales în fata clasei? Ce exemplu da copilului lui? Ce respect sa mai aibă copilul pentru profesor, dacă părintele se poarta în acest fel? Ce învață copilul? Ca totul se rezolva cu pumnul?

 14. Vanea, tu gândești cand spui ceva?

 15. E foarte grav! Cadrele didactice ar trebui respectate și protejate. În primul rand părinții și alte persoane afara de copii și dascăli nu au ce cauta în școală în timpul orelor. Ce respect pentru profesori sa aibe copiii dacă primesc asa educație : ii dau un telefon lui tata și vine și îl bate pe profesor? Cum sa isi desfășoare activitatea un profesor dacă are în față 30 de copii educați astfel?
  Si pt dl Vanea: școală înseamă educație. Salarul profesorilor nu îl plătește elevul, educația este platita de stat astfel încât copiii sa beneficieze gratuit de ea. Și dacă un elev nu învață, poate sa rămână și repetent, chiar și în clasa la 12-a. De aia sunt note, teste, examene, sa nu fie tot analfabetul cu o diploma.

 16. Bine ca mai sunt și părinți cu atitudine. Dar la scolile si liceele unde sarmanii sunt lăsați repetenți și exmatriculați și elevii nu au părinți sau provin din medii defavorizate, raman aruncați in strada din cauza profesorilor și directorilor care încurajează. Mai ales în clasa XII a să fie lasati repetenți după ce 4 ani elevii au asigurat salarii bune profesorilor.

 17. Asa se intampla cand personalul din scoli este considerat slugile parintilo
  r !!!!

 18. e grav !! ar trebui foarte aspru pedepsita fapta parintelui!!!,ce sa zici despre copil atunci?! trebuie educati unii parinti si apoi copii!!