Bataie in sala de clasa intre un tată nervos și un profesor, la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”

14/12/19 ora:8:38am

Bărbatul a intrat în sala de clasă și l-a lovit pe profesor, chiar în fața elevilor. Se pare ca parintele fusese chemat la scoala de fiul sau, elev in clasa a VI-a la Colegiul de Arta, pentru ca  avusese un conflict cu profesorul. Dupa ce a fost atacat de parinte, cadrul didactic a ripostat si l-a lovit si el pe barbatul care a intrat in clasa

Un profesor de desen de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava a fost lovit de un părinte, chiar în sala de clasă, în fața elevilor. Totul s-a întâmplat joi după-amiază. Se pare că profesorul a avut un conflict cu fiul bărbatului, pe hol, intr-o pauza, iar băiatul si-a sunat tatal. Acesta nu a stat deloc pe gânduri și a venit la școală, năvălind practic peste profesor, chiar în sala de curs. Bărbatul nervos nu a mai ținut cont că este într-o școală iar în fața sa sunt aproximativ 30 de elevi și l-a lovit pe cadrul didactic. Profesorul atacat nu s-a lasat intimidat si l-a lovit si el pe parintele nervos. In laboratorul respectiv se mai afla un cadru didactic, care a reusit pana la urma sa-i calmeze pe cei doi. Au fost chemati la fata locului si politistii, care le-au luat declaratii celor doi barbati implicati in scandal.

“Am fost informată de către doamna director adjunct despre incidentul de la Colegiul de Artă. Am început o anchetă la această unitate de învățământ și probabil în cursul zilei de luni vom anunța și la ce concluzie s-a ajuns. În paralel cu ancheta Inspectoratului Şcolar, este și o anchetă a Poliției”, a declarat profesoara Gabriela Mihai, inspector școlar general în cadrul IŞJ Suceava.  (O.S.)

18 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Cristibiu 15/12/2019 la ora 20:43 -

  Jalnic, in loc sa si certe progenitura a lovit profesorul….. Asa mai târziu, acest elev, cu siguranță isi va lovi si tatăl, că așa a văzut…… Minunat, țara asta are un izvor inepuizabil de idioți….

 2. ARGON 15/12/2019 la ora 15:08 -

  ESTE REVOLTATOR!

 3. Mihaela 15/12/2019 la ora 13:54 -

  Ne merităm soarta!!!!
  Așa părinți, așa elevi. Acesta este viitorul (sumbru) al educației…
  Performanță???? Păi cum să facem, oameni buni, din , bici????
  Educația pornește….de acasă.
  D-le profesor, nota 10 (măcar de l.ai fi,, servit “cuviincios)!

 4. Constantin ONIU 15/12/2019 la ora 0:12 -

  Omeni buni si stimati parinti nu mai dati atita frîu liber copiilor d-voastra, Din acest motiv asemenea copii devin derbedeii de mâine acestei societati, in primul rind copii sint obligati ca la scoala sa dea ascultare; este totusi o institutie atit de importanta ptr copii nostri si ptr lumea asta in care traim,chiar luam viata asta in particular fiecare dupa bunul nostru plac (nu se poate asa ceva,stati la rind)

 5. Lili 14/12/2019 la ora 19:28 -

  Asa parinti , asa elevi. Cu asa atitudine a parintelui putem cere copiilor sa fie cu adevarati elevi?

 6. felicia 14/12/2019 la ora 18:42 -

  Este de neacceptat ca un borfas sa intre peste profesor in clasa, oricare ar fi fost motivul. Nu exista nici o explicatie. Unde s-a ajuns!? Profesorii sa fie insultati si batuti.
  Scoala nu este bodega!

 7. ALIN 14/12/2019 la ora 17:02 -

  publicati, va rog, numele profesorului. vreau sa-l felicit personal.
  si sa salut faptul ca a luat atitudine, in timp ce colegi de-ei dumnealui iau pozitia strutului cand vad tot felul de apucaturi antisociale ale unor elevi cu parinti “bine cotati”.
  dragi directori, invatatori si profesori a venit timpul sa puneti la colt dictatura pruostilor.

 8. radu 14/12/2019 la ora 16:55 -

  simplu! scos regulamentul scolii si aplicat ad litteram.
  ma amuza faptul ca au anuntat organul de melitie. lenesii aia, ca sa faca ce? un reporter al stirilor de la ora cinci,de la pro nihil tv, poate face o cercetare mai de calitate decat melitia noastra populara.
  regulamentul scolii,tovarasi, regulamentul,daa?
  scoateti regulamentul, scuturati-l de praf si de molii si…AD LITTERAM.