Sunday , January 29 2023

Bărbatul de 61 de ani grav rănit în explozia din Burdujeni a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Prognostic rezervat al medicilor

Bărbatul în vârstă de 61 de ani care a fost rănit în urma exploziei de luni dimineață din cartierul Burdujeni a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

„Bărbatul are arsuri pe 90% din suprafaţa corporală, în urma exploziei cu flacără deschisă. A fost adus de ambulanţă, intubat, în stare gravă, a fost internat direct în ATI – Clinica de Chirurgie Plastică”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Conform acesteia, bărbatul este intubat şi ventilat mecanic.

Condiţiile meteo nefavorabile nu au permis transferul cu elicopterul, dar a fost preluat în terapie intensivă la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

”O stare gravă şi un prognostic rezervat. Este vorba de o arsură pe suprafaţă mare, cu consecinţe foarte grave asupra stării generale a acestui pacient”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …