Friday , December 9 2022

Bărbatul accidentat luni seara în zona Bebelușul a murit la spital

Suceveanul de 71 de ani traversa, dar nu pe marcajul pietonal, când a fost lovit de o mașină. El a fost proiectat sub un autoturism parcat  

Un sucevean de 71 de ani care traversa printr-un loc nemarcat pe bulevardul George Enescu din Suceava a fost lovit luni de o mașină, care l-a proiectat sub un autoturism parcat.

Luni, seară, la ora 19.05, Ovidiu C., de 22 de ani, din comuna Udești, conducea autoturismul Audi A4 pe bulevardul George Enescu din Su­ceava, dnspre Mărășești spre Nordic, iar după trecerea pentru pietoni din proximitatea intersecției cu strada Grigore Ureche l-a surprins și accidentat pe Radu N., de 71 ani, din Suceava, care era angajat în traversare, dinspre stânga spre dreapta, având în vedere direcția de deplasare a autoturismului. Din primele verificări a rezultat faptul că pietonul s-a angajat în traversare printr-un loc care nu era prevăzut cu marcaj pietonal. Totodată, în urma impactului pietonul a fost proiectat sub partea din spate a unui autoturism  VW Golf, care era parcat în zona special amenajată, pe partea dreaptă a bulevardului George Enescu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Ra­du N., care a suferit leziuni trauma­tice, fiind transportat la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind ­ne­gativ și i s-au prelevat mostre biolo­gi­ce de sânge în vederea stabilirii al­co­olemiei. Din nefericire, în aceeași seară, la ora 21.00, Radu N. a decedat la Spitalul Județean Suceava. În acest caz a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de „vătă­mare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …